22
Mayıs
2024
Çarşamba
POLİS/ADLİYE

Yatakta basılan sevgilileri dövdüler

Adana’da kendisinden 18 yaş büyük eşini, 4 yaş küçük sevgilisiyle aldatan bir çocuk annesi 29 yaşındaki G.B., ev sahibinin haber vermesi üzerine, kayınbiraderi ve eşinin yeğeni tarafından sevgilisiyle birlikte yatakta çırılçıplak basıldı. Aldatıldığını öğrenince deliye dönen öfkeli koca, akrabalarıyla birlikte, eşini ve sevgilisini dayaktan bayılttı.

ADANA’da bir iş hanında gece bekçiliği yapan 47 yaşındaki M.B., ilk eşinin ölmesi üzerine 7 yıl önce kendisinden 18 yaş küçük G.B.’yle evlendi. Çiftin 5 yıl önce bir de çocukları oldu. Eşini komşularına sürekli şikáyet eden G.B., kısa süre önce bir düğünde tanıştığı 25 yaşındaki Mustafa Atay ile ilişki kurdu.

Önceki gece kocasının işe gitmesini fırsat bilen G.B., sevgilisi Atay’ı eve alırken üst kattaki komşusu tarafından görüldü. Ev sahibi, M.B.’nin aynı mahallede oturan kardeşini telefonla arayıp, olayı haber verdi. M.B.’nin kardeşlerinin yanı sıra, onlardan olayı öğrenen bir grup akrabası da evin önünde toplandı. Kapıyı kırıp, içeri giren M.B.’nin akrabaları, G.B.’yi ve sevgilisini yatakta çırılçıplak buldu. Eve gelenler genç kadının sevgilisini döverken, kadının kocasına da haber verildi.

Eşinin bir erkekle yakalandığını öğrenince şoke olan M.B., eve geldiğinde, kardeşi ve yeğeniyle birlikte Mustafa Atay’ın ellerini, ayaklarını bağlayıp, sopayla ve ahşap sandalye ile dövmeye başladı. Atay, yediği dayağın etkisiyle bayılırken, öfkesini alamayan M.B., kendisini aldatan eşini de dövdü. Komşuların çağırdığı polis, yediği dayağın etkisiyle ayakta duramayan Mustafa Atay için ambulans istedi. Adana Devlet Hastanesi’ne götürülen Atay, tedavi altına alındı. Sinir krizi geçiren G.B. ise polis minibüsüyle Adana Numune Hastanesi’ne kaldırıldı. İki sevgili, tedavilerinin ardından Hürriyet Polis Merkezi’ne götürüldü. Aldatılan koca M.B. ile kardeşi ve yeğeni, ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 4 Aralık 2007 Salı 17:55:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sanem IP: 88.247.215.xxx Tarih : 7.12.2007 10:57:26

zor bir durum ama farketmek te güzel olaya bir yönde buradan bakın eger farkedilmeseydi demekki eve gelmiş biri ile yakalanan bu kadın o ekegi evin içine kadar sokma cesaretini elde ettiyse daha kim bilir nelere kallardı