16
Mayıs
2024
Perşembe
POLİS/ADLİYE

Yeşilköy'de kaza: 2 ölü, 3 yaralı

Yeşilköy'de, aşırı hız nedeniyle karşı şeride geçen otomobilin ticari taksiye çarpması sonucu meydana gelen kazada, 2 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

Kaza, gece saat 01:00 sıralarında Yeşilköy Sahil Kenedy Caddesi Hava Harp Okulu önünde meydana geldi. Havalimanı istikametine giden Savaş Aslan yönetimindeki 34 AS 7103 plakalı Opel Astra marka araç, Hava Harp Okulu önüne geldiğinde aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu orta refüjü aşarak Zeytinburnu istikametine giden Hamdi İnceel yönetimindeki 34 TEA 90 plakalı ticari taksiye çarptı. Kazada taksi sürücüsü Hamdi İnceel hayatını kaybederken, ters dönen Opel marka araçtaki 4 kişi aracın içinde sıkıştı.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, araçta sıkışan yaralıları yaklaşık bir saatlik çalışma sonrasında kurtardı. İlk müdahaleleri yapılan yaralılardan Mehmet Avcı Vakıf Gureba Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Ercan Acar Özel Acıbadem Hastanesi'ne, Erkan Acar Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Opel marka aracın sürücüsü Savaş Aslan ise Samatya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Savaş Aslan, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. 

Öte yandan kaza yerine gelen kazazede yakınları, itfaiyenin kurtarma çalışmalarını gözyaşları içinde izlerken bazıları sinir krizi geçirdi. Bir görgü tanığı, Opoel marka aracın çok hızlı gittiğini belirterek "Kırmızı araba refüjü aştıktan sonra karşı şeritten gelen taksiyle kafa kafaya çarpıştı. Taksi şoförünün hiçbir günahı yoktu'' diye konuştu.

Kaza nedeniyle trafiğe kapanan yol araçların kaldırılıp yolun temizlenmesiyle tekrar trafiğe açıldı.

iha
Yayın Tarihi : 23 Aralık 2007 Pazar 12:41:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
seda akpınar IP: 78.184.8.xxx Tarih : 12.05.2008 17:07:00

allah sizi kaheretsin inşallah sizn gibiler yüzünden ölüo bu insanlar hamdi amcada bnm arkadaşımız eniştesi o kızada acıyorum