26
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Yoksul aileye büyük şok!

Sosyal medyadan bebek kaçırdılarSosyal medya üzerinden paylaşılan yardım talebi mesajının ardından, yardım etme bahanesiyle yoksul ailenin kapısını çalan iki kişi 3 aylık bebeği kaçırdı. 3 gün sonra yakalanan bebek hırsızları 'Bebeği aileden daha iyi bakacağımız için kaçırdık' dedi

Tacikistan uyruklu K.S., geçen hafta polise başvurarak 3 aylık bebeğinin kaçırıldığını bildirdi.

K.S. ifadesinde, “4 ay önce eşim ve 2 çocuğumla birlikte ülkemiz Tacikistan’dan gelerek Pendik’te E.T. adlı kadının evini kiraladık. Maddi durumumuzun kötüleştiğini gören ev sahibimiz E.T. bize yardım etmek istedi. Bu amaçla, sosyal paylaşım sitelerindeki hesabından bizim için yardım çağrısında bulundu. Bu çağrı üzerine, internet üzerinden konuştuğumuz bir genç, elinde erzakla evimize geldi. Arabada bekleyen kız kardeşinin de sevmesi bahanesiyle bebeği götürdü. Daha sonra arabaya binerek hızla uzaklaştılar” dedi.

Pendik’teki evin bulunduğu sokak üzerindeki tüm güvenlik kamera kayıtları incelendi. İncelemede, aynı sokak üzerinde bulunan bir market önünde duran otomobilden inen kişinin erzak alışverişi yaparak tekrar araca bindiği görüldü. Anne K.S., tarafından bebeği çalan kişi olarak teşhis edilen bu kişinin kimliği otomobil plakasından tespit edildi.

'BİZ AİLEDEN DAHA İYİ BAKARIZ'

Pendik’te belirlenen adrese 4 gün önce düzenlenen baskında, pazarlamacılık yaptığı öğrenilen Gökhan G. (26) ile öğrenci kız kardeşi N.G. (17) gözaltına alındı. Şüphelilerin, 3 gün boyunca evlerinde sakladıkları iddia edilen 3 aylık bebek de kurtarılarak annesine teslim edildi.

Dengesiz tavırlarıyla dikkat çeken Gökhan G. 'Aile bebeğe iyi bakamıyordu. Biz daha iyi bakacağımız için kaçırdık' dedi.

Gökhan G., tutuklanırken kardeşi N.G. serbest bırakıldı.

....
Yayın Tarihi : 24 Temmuz 2013 Çarşamba 13:02:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?