18
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

Yol ortasında vurdular

Başkentte bir ticari taksi sürücüsü ve arkadaşı yol ortasında silahlı saldırıya uğradı.

Saldırıda ağır yaralanan sürücü olay yerindeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, arkadaşı hastaneye kaldırıldı. Olay yerine gelen sürücünün yakınları sinir krizi geçirdi.

Olay, Cebeci, Cemal Gürsel Caddesi'nde akşam saatlerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, taksi sürücüsü Beytullah Hasan Talu (19) ile arkadaşı Ferdi Karaoğlu, cadde üzerindeki seyyar satıcıdan bir şeyler almak istedi. Seyyar satıcıdan yiyecek aldıktan sonra geldikleri Sakalar Taksi Durağı'na ait 06 T 0885 plakalı aracına dönmek isteyen iki arkadaş kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı. Olayı gören vatandaşlar durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen polis, çevrede güvenlik önlemleri alırken, sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahalelerini yaptı. Talu, olay yerindeki tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti, yaralanan Karaoğlu ise Ankara Hastanesi'ne kaldırıldı.

Öte yandan, Talu'nun ve Ferdi Karaoğlu'nun silahlı saldırıya uğradığını öğrendikten sonra olay yerine gelen yakınları sinir krizi geçirdi. Sağlık ekiplerine de saldıran yakınlar güçlükle sakinleştirildi. İki kişi oldukları belirtilen ve olaydan sonra kaçan zanlıların yakalanmasına çalışıldığı bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2012 Pazar 09:55:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?