18
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

Yollar kan gölü!

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ilk belirlemelere göre 5 kişi hayatını kaybederken, çok sayıda yolcu da yaralandı

Edinilen bilgiye göre, kaza sabah 05.45 sıralarında Doğubayazıt-Ağrı karayolu ikinci kilometresinde meydana geldi. İlçe merkezine gelmekte olan ve sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 04 D 3906 plakalı minibüs ile ilçe merkezinden Erzurum’a yolcu götüren 04 D 6206 plakalı otobüs kafa kafaya çarpıştılar.

Kazada ilk belirlemelere göre biri bayan olmak üzere 5 kişi hayatını kaybederken, çok sayıda yolcunun da yaralandığı belirtildi. Yaralılar Doğubayazıt Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı belirtildi.

DENİZLİ'DE FECİ KAZA

Denizli'de meydana gelen trafik kazasında 3 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde Denizli’nin Sarayköy ilçesine bağlı Tosunlar köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ekrem Uyar (56) yönetimindeki 20 SN 939 plakalı araç, Esat Topaloğlu’nun kullandığı 64 KL 444 plakalı araç ile çarpıştı.

Kazada sürücü Ekrem Uyar, eşi Nurten Uyar (50) ve diğer araçtaki Ahmet Taş (52) hayatını kaybetti. Burhan Arı, Aysel Topaloğlu ve Esat Topaloğlu isimli yaralılar da Denizli’deki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

iha
Yayın Tarihi : 15 Mayıs 2012 Salı 09:19:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?