20
Mayıs
2024
Pazertesi
POLİS/ADLİYE

Zeytinburnu faciadan döndü!

Zeytinburnu'nda bir binada gaz sıkışması sonucu meydana geldiği sanılan patlamada 1 kişi yaralandı. Patlamanın meydana geldiği dairenin duvarları çöktü.

Alınan bilgiye göre, Yenidoğan Mahallesi 48. Sokak üzerinde bulunan Gündüz Apartmanı'nın 5. katında patlama meydana geldi. Patlamanın etkisi ile çevredeki evlerin ve iş yerlerinin camları yerle bir oldu. Olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve 112 acil sağlık ekibi geldi. Patlama sonrasında alevlerin yükseldiği binada korku dolu anlar yaşanırken, itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürdü. Mutfak tüpüne bağlı olarak gaz sıkışması sonucu meydana geldiği sanılan patlama sırasında evde bulunan Lütfü Suran yaralandı. Suran, ambulansla İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralının vücudunda yanıklar olduğu ve durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

Patlamanın yaşandığı daireye giren polis ve itfaiye ekipleri incelemelerde bulundu. Patlamanın yaşandığı daire adeta harabeye dönerken, aynı apartmanda bulunan diğer dairelerin de camları kırıldı. Patlamanın yaşandığı apartmanın yanındaki binada oturan Ali Sevinç isimli vatandaş, ''Bir anda büyük bir sarsıntı yaşadık. Önce deprem olduğunu sandım. Ancak camlardaki kırıkları görünce patlama meydana geldiğini anladım'' şeklinde konuştu.

Olayla ilgili polis ve itfaiyenin incelemeleri sürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Mart 2011 Pazar 22:00:01
Güncelleme :13 Mart 2011 Pazar 23:15:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?