7
Mayıs
2024
Salı
CEYHAN - ADANA

Cafer Recai Gizer


CEYHAN'da  GİZERLER - GİPA AŞ tarafından yaptırılan 28 derslikli Cafer Recai Gizer İköğretim Okulunun 04.08.2003  tarihinde protokolu imzalandı.  

Temeli atılan okulun  açılışı 18 Şubat 2005'te Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan Tarafından gerçekleştirildi.

GİZERLER A.Ş.
1954 yılında, sadece 20 metrekarelik bir dükkanla ticaret hayatına atılan Gizerler bugün dev bir şirkete dönüşmüş durumda. Bünyesinde bulunan Gizerler Alışveriş Merkezi’nin yanı sıra bünyesine; Gizerler Süpermarket, Gizerler Giyim, Gizerler Cafe Restaurant, Turkcell Extra, Gizerler Bosch, Gizerler Siemens, Gizerler Arçelik, Gizerler Beko şubelerini ekledi. Özellikle şirketin en büyük gururu olan Gizerler Alışveriş Merkezi, şehir merkezinde toplam 20 bin metrekare, 10 katlı, açık ve kapalı otoparklı bir alanda, mobilya, beyazeşya, elektronik, kondisyon aletleri, bilgisayar, hediyelik, züccaciye, ev tekstili, bisiklet, motorsiklet, güneyin en büyük ankastre showromu, otomobil ürünlerini Dünya’nın ve Türkiye’nin en büyük markalarıyla tek çatı altında toplamıştır. Bugün yaklaşık olarak 800 kişiye istihdam sağlayan şirketin hedefleri arasında bu sayıyı 2000’e çıkarmak var. 2004-2005 öğretim yılına bir ilköğretim okulu yaptırarak merhaba demeye hazırlanan Gizerler A.Ş. eğitime ve sanata verdiği destekle övgü alıyor.

Vekilinize soru sormak/sorununuzu iletmek ister misiniz?
Sorular/Cevaplar
  • ebru yakut | burs konusu | 85.99.126.xxx | 28.07.2009 15:15:06

    ben kaysrıden yazıyorum orta asyada tıp fakultesınd okuyorum 2005 yılında maddı krız nedenı ıle okula ara verdım devlet yenı bır hak tanıdı ve gıdıp tekrar devam edebılecegım son sınıf ogrencısıyım fakat okul harcım olan 1000 doalrı yatırbılecek gucum su an  yok ve benım ıcın son sans eylul ayı gıormeden sure doluyor ben sımdı bu parayı toparlkamay calısyorum hıc kıms eelını uzatmıyor ılle basarılı yada tr de okuyor olmk gerekıyor bana hıc yardımcı  olacak hayırsever bulamadım acaba bana yardımcı olabılırmısnız yanı cok zor durumdayım ve hıc cıkıs yolum yok gerekırse sıze okuldan almıs oldugum cıktı belgemı gonderebılırm en aazıdna bu mıktarı toparlamay calısyorum bunda yardımcı olabılırmınız  en azından belırlı bır mıktar  yardım edebılırmısnız cevabınıız beklıyorum ıyı gunler