25
Mayıs
2024
Cumartesi
ÇUKUROVA - ÇUKUROVA - ADANA

Arıkan’dan 330 öğrenciye kitap

BAŞKAN ARIKAN’DAN ÖĞRENCİLERE KİTAP

Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan, Salbaş İlköğretim Okulu’nda eğitim ve öğretim gören 330 öğrenciye İngilizce yardımcı kitap ile çeşitli şiir kitapları armağan etti. Başkan Arıkan, okula bir de dil sınıfı yaptırma sözü verdi.

Salbaş İlköğretim Okulu yönetici ve öğrencileriyle bir araya gelen Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan, okulun fiziki yapısını yeniden düzenlemek için çalışmalara kısa sürede başlanılacağını söyledi. Başkan Arıkan, "Öğrencilerin teneffüs saatlerinde toz ve toprak içinde oynamamaları için bahçeyi yeniden düzenleyeceğiz. Oyun ve spor alanı yaparak, elimizden geldiğince okulun daha güzel bir görünüme kavuşmasını sağlayacağız” dedi.

Okula bir de dil sınıfı yaptırma sözü veren Başkan Arıkan, "Bunların karşılığında öğrencilerimizden sadece başarı bekliyoruz. Vatana, millete ve ulusa vefalı, çalışkan insanlar olmalarını istiyorum" dedi.

Başkan Arıkan, 6, 7 ve 8. sınıfta eğitim ve öğretim gören 330 öğrenciye İngilizce yardımcı kitap ile Adanalı Şair Alper Demir’in yazmış olduğu çeşitli şiir kitaplarını armağan etti.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Mart 2010 Çarşamba 15:08:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?