18
Mayıs
2024
Cumartesi
ÇUKUROVA - ÇUKUROVA - ADANA

Kazadan mucize kurtuluş

Adana'da virajı almayarak uçurumdan Seyhan Baraj Gölüne düşen otomobilde bulunan 1'i çocuk, 2'si kadın 4 kişi hafif sıyrıklarla kurtuldu.

Edinilen bilgiye göre, kaza, merkez Çukurova ilçesi, Güzelyalı Mahallesi, Adnan Menderes Bulvarı girişinde meydana geldi. Zonguldak'tan Adana'ya tatile gelen Musa (24) Zeynep Kozanoğlu (22) 67 NS 800 plakalı otomobile akrabaları Fatma ve Şule Şimşek'i (13) alarak gezmeye çıktı.

Fatma Şimşek, akrabalarına Adana'yı gezdirirken Adnan Menderes Bulvarı'na gitmeye karar verdiler. Musa Kozanoğlu yönetimindeki otomobil, Adnan Menderes Bulvarı girişinde virajı alamayarak kaldırımdaki ağaca çarptıktan sonra 3 metrelik uçurumdan Seyhan Baraj Gölüne uçtu. Kazada araçta bulunan 4 kişi hafif şekilde yaralandı.

Kozanoğlu ise otomobilde sıkıştı. Kaza yapanların imdadına ise bulvar kenarında oturan vatandaşlar yetişti. Vatandaşlar bir taraftan yardım yaparken diğer taraftan da durumu ambulans ve polise haber verdi. Olay yerine gelen polis, otomobilde sıkışan Kozanoğlu'nu da çıkarıp ambulansa getirdi.

Kaza sırasında Seyhan Baraj Gölü'nde suyun az olması olası facianın da önüne geçti. Göle düşen araç su az olduğu için tamamen suyun içine gömülmedi. Bu nedenle çevredeki vatandaşlar yaralıları hemen kurtardı. Yaralılar Adana Numune Eğitim ve Araştırma ile Dr. Aşkım Tüfekçi Çukurova Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesi olmadığı sürücü Kozanloğlu'nun dışındaki yaralalıların ayakta tedavi edilerek taburcu edildiği öğrenildi.

Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

iha
Yayın Tarihi : 4 Eylül 2012 Salı 09:59:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?