18
Mayıs
2024
Cumartesi
ÇUKUROVA - ÇUKUROVA - ADANA

CHP'de görev bölümü

CHP ÇUKUROVA YÖNETİMİ GÖREV BÖLÜMÜ YAPTI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çukurova İlçe Yönetim Kurulu’nun, toplanarak görev bölümü yaptığı bildirildi.

CHP Çukurova İlçe Başkanı Ayhan Barut, görev bölümü yapılan yönetim kurulu toplantısı sonrasında yaptığı açıklamasında, CHP Çukurova İlçe Sekreterliğine Hamdullah Kesilmiş’in, İlçe Saymanlığına Metin Taştan’ın, İlçe Eğitim Sekreterliğine de Işık Bozkurt’un getirildiklerini belirtti.

Barut, yeni dönem çalışmalarının ilçe yönetim kurulu tarafından planlanacağını da belirterek, “Hedefimiz genel seçimlerdir. Partimizi, birlik ve beraberlik içinde iktidara taşıyacağız. Çukurova’dan yakacağımız meşale tüm Türkiye’ye yayılacak, partimiz iktidar, Genel Başkanımız Sayın Deniz Baykal da Başbakan olacaktır” dedi.

Ülke sorunlarının giderek derinleştiğini ifade eden Barut, demokrasiyi işleterek geldikleri ilçe yönetiminde kişisel sürtüşmelere yer vermeyeceklerini vurguladı. Barut, “Parti olarak iktidara kilitlendik. Türkiye’nin CHP iktidarına susamışlığı vardır. Karanlığa dur demek için sandıktan birinci parti olarak çıkacağız. Yönetim kuruluma, parti örgütüme ve halkımıza güveniyoruz” diye konuştu.

CHP Çukurova İlçe Başkanı Ayhan Barut’u ziyaret ederek kutlayan CHP Adana İl Kadın Kolu Başkanı Göksu Günay, yeni seçilen başkan ve yönetim kuruluna güvenlerinin tam olduğunu söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Ocak 2010 Pazar 14:42:04
Güncelleme :31 Ocak 2010 Pazar 15:44:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?