24
Mayıs
2024
Cuma
ÇUKUROVA - ÇUKUROVA - ADANA

CHP’ye yoğun ilgi

CHP’YE KADIN İLGİSİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çukurova İlçe Başkanlığı’na üyelik başvurusunda bulunanların yüzde 70’inin kadınlardan oluştuğu bildirildi.

Güzelyalı ve Toros Mahallesi’nde oturan bir grup kadının üyelik başvurusunu kabul eden CHP Çukurova İlçe Başkanı Ayhan Barut, “Bu gidişle iktidar koşumuzda motor gücümüz kadınlar olacak” dedi. Kemal Kılıçdaroğlu’nun genel başkanlığa seçilmesiyle halkın iktidar ışığını partisinde görmeye başladığını belirten Barut, “Sayın Genel Başkanımızın yaktığı iktidar meşalesini amacımıza ulaşıp halkın iktidarını kuruncaya kadar yakmaya devam edeceğiz. Bu uzun koşu mutlaka amacına ulaşacak, Türkiye AKP karanlığından kurtulacak” diye konuştu.

Türk kadınının Ulusal Kurtuluş Savaşı’nda da büyük görev yaptığını ve zafere ulaşmada etkin rol oynadığını belirten Barut, “Aramıza katılan kadın arkadaşlarımız da AKP iktidarından kurtulmada büyük rol oynayacaktır. Geçim sıkıntısı ve yoksulluğun arttığı AKP iktidarlarından en büyük zararı kadınlar gördü. Bu iktidardan kurtuluşu da kadınlarımızla gerçekleştireceğiz. Hedefimiz sadece iktidar olmak değil, Çukurova’da Türkiye ortalamasının çok üzerinde oy almaktır” diye konuştu.

CHP’ye yeni katılanlara “Hayırlı olsun” deyip parti rozetlerini takan Çukurova İlçe Başkanı Ayhan Barut, her yeni üyenin, AK Parti iktidarına karşı mücadele edecek yeni bir güç olduğunu söyledi.

CHP’ye yeni katılanlara parti rozetleri, İlçe Başkanı Barut’un yanı sıra İlçe Kadın Kolu Başkanı Zuhal Kuleaşan, İlçe Sekreteri Hamdullah Kesilmiş ve ilçe yönetim kurulu üyelerince takıldı.

CHP’YE KADIN İLGİSİ
İHA
Yayın Tarihi : 22 Haziran 2010 Salı 11:59:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?