18
Mayıs
2024
Cumartesi
ÇUKUROVA - ÇUKUROVA - ADANA

CHP'ye yoğun katılım

ADANA'DA CHP'YE KATILIM

Cumhuriyet Halk Partisi Çukurova İlçe Örgütüne aralarında DSP İl Yönetim Kurulu üyesi Prof. Dr. Bülent Çukurova'nın da bulunduğu 18 kişi katıldı.

CHP Parti Meclisi Üyeleri Çetin ve Işık Bildacı Ayata, Kültür ve Turizm Eski Bakan Timurçin Savaş, CHP Adana eski Milletvekili Sağ'ın da hazır bulunduğu törende bir konuşma yapan CHP Çukurova Başkan Ayhan Barut, "Bugün çok mutluyum. İnsanlar akın akın aramızda olmak üzere gelirken, iktidar yolunda daha da güçleniyoruz. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun yüzde 40 oy oranı hedefini, Adana'da yüzde 60'lara çıkarmakta kararlıyız. Yüzde 60'lerla iktidara ulaşacağız" dedi.

CHP Parti Meclisi Üyesi Soner Çetin ise konuşmasına Nazım Hikmet'in, "Akın var güneşe akın, güneşi zaptedeceğiz, güneşin zaptı yakın" dizeleriyle başlayarak, "Akın akın iktidara koşuyoruz. Kırgınlıkları, dargınlıkları, küskünlükleri bir kenara bırakıp, birlik ve beraberlik içinde olalım. Gün birlik beraberlik günüdür. Laik, demokratik sosyal hukuk devletini korumak amacıyla iktidar olmamız şart. DSP'de, DSHP'de, hatta her hangi bir sağ parti bulunan, o partilere oy veren yurttaşlarımıza sesleniyorum: Cumhuriyeti ve değerlerini korumak için bu seçimde CHP'ye güç verin. Bu işin sağı, solu kalmadı. Gelin gücümüzü birleştirelim" dedi.

CHP Parti Meclisi Üyesi Işık Bildacı Ayata ise, partisine yeni katılanlara "hoş geldiniz" diyerek, hep birlikte, el ele, kol kola iktidara yürüyeceklerini söyledi. "Türkiye'de, emekle rant arasında, çağdaşlarla gerici güçler arasında mücadele var. Çağdaş güçlerin mutlaka başarılı olması gerektiği bir süreci yaşıyoruz" diyen Prof. Dr. Bülent Çukurova da, "Çağdaş güçlerin iktidarı için CHP'de bütünleşelim" şeklinde konuştu.

CHP'ye katılanlar şunlar:

Prof. Dr. Bülent Çukurova, Recai Tör, Av.Mehmet Ali Arslanlıoğlu, Alper Tör, Altuğ Tör, Hakan Turna, Can Kana, Murat Şayan, Dilek Sözüdüz, Umur Özkale, Zeynep Özçelik, Serpil Bodur, Hazal Bodur, Cüneyt Kayakıt, Hakan Özçelik, Ferit Koçer, İlmiz Ünlü ve Orçun Yakışan.

ADANA'DA CHP'YE KATILIM
İHA
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2010 Cuma 15:36:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?