22
Mayıs
2024
Çarşamba
ÇUKUROVA - ÇUKUROVA - ADANA

Gözyaşları Eda için

Ankara'da karşıdan karşıya geçerken otobüsün çarpması sonucu hayatını kaybeden üniversite öğrencisi genç kız, memleketi Adana’da sınıf arkadaşları ve ailesinin gözyaşları arasında toprağa verildi.

Edinilen bilgiye göre, Hacettepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü’nü kazanan Eda Uluışık (21), Ankara'ya giderek eğitimine başladı. 20 Mayıs günü okuldan arkadaşlarıyla birlikte yurda gitmek için çıkan 1. sınıf öğrencisi genç kız, arkadaşları karşıdan karşıya geçmesine rağmen kendisi kararsız kaldı.

Karşıya geçerken otobüsün altında kalan Uluışık, olay yerinde hayatını kaybetti. MHP Adana İl Yönetim Kurulu üyesi Cafer Uluışık’ın 4 kızından biri olan Eda Uluışık’ın cenazesi, dün okulunda düzenlenen törenin ardından memleketi Adana'ya getirildi. Bir hastanenin morgunda bekletilen Uluışık'ın cenazesi, sabah merkez Çukurova ilçesindeki baba evine getirildi. Cenaze, daha sonra ailesinin ve okul arkadaşlarının katılımıyla Kabasakal Mezarlığı'na götürüldü.

Burada kızına son bir kez bakan anne Türkan Uluışık fenalık geçirirken, kız kardeşleri Seda, Şeyma ve Naciye de gözyaşlarına boğuldu. Genç kızın cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından dualarla toprağa verildi. Baba Cafer Uluışık ise cenaze namazında gözyaşları içinde saf tuttu.

Kız kardeşleri Seda, Şeyma ve Naciye mezarın başında, "Kardeşim genç yaşta nasıl bizi bıraktın, güzel kardeşim" diye ağıtlar yaktı. Cafer Uluışık, kızını toprağa verdikten sonra mezarlıkta taziyeleri kabul etti.

iha
Yayın Tarihi : 22 Mayıs 2012 Salı 18:55:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?