24
Mayıs
2024
Cuma
ÇUKUROVA - ÇUKUROVA - ADANA

MHP'li Kara sorun dinledi

MHP'Lİ KARA'NIN KÖY GEZİSİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çukurova İlçe Başkanı İbrahim Kara, “Tek başına iktidara geldiğimiz zaman çiftçi altın çağını yaşayacak” dedi.

İbrahim Kara, İl Genel Meclis Üyeleri Ahmet Özen, Aytan Köylü ve bazı yönetim kurulu üyeleriyle birlikte köyleri gezip vatandaşların sorunlarını dinledi. Dörtler, Örcün, Kırıklı, Kaşoba ve diğer bazı köyleri ziyaret eden Kara, “2002’deki şartlarda 2.5 kilo buğday satıp 1 litre mazot alan çiftçi şimdi 6 kilo buğday satmak zorunda kaldı. Tarım ürünlerinin hemen tamamında durum farklı değil. Tarım Bakanlığını yürüten MHP o koalisyon şartlarında çiftçiyi baş tacı etmişti. Allah’ın izni, aziz milletimizin desteği ile MHP tek başına iktidar olacak. O zaman göreceksiniz; bütün çiftçilerimizin alım gücü artacak, çiftçi altın çağını yaşayacak” diye konuştu.

Bugün özel yatlara, uçaklara vergisiz mazot verildiğini belirten Kara, "Hükümet çiftçiye gelince yan çiziyor. 7.5 yıldır bir kalemde eşe dosta, yandaşlara milyarlar akıtanlar, üreticilerin ekmeğini küçülttüler. Bir kalemde holdinglerin milyarlarca lira borcunu silenler, çiftçileri icralık ettiler. Zevk ile sefa içinde gezenlere var da, alın teri ile üretenlere yok mu? Çiftçilerimize verilecek her türlü destek analarının ak sütü gibi helaldir” ifadesini kullandı.

Yargı üzerindeki baskıların, hukuksuz uygulamaların tarihte eşi benzeri görülmemiş biçimde artarak devam ettiğini belirten Kara “Sayın Genel Başkanımızın ifadesiyle bunların hesabı tek tek sorulacak. Bu yolsuzluklara, hukuksuzluklara alet olan, yardımcı olan bürokratlardan da hesap sorulacak. Bundan kuşkunuz olmasın” dedi.

İl Genel Meclis Üyeleri Altan Köylü ile Ahmet Özen de, ziyaret edilen yerlerdeki sorunların çözümü için verilen gayretleri anlattılar.

MHP'Lİ KARA'NIN KÖY GEZİSİ
MHP'Lİ KARA'NIN KÖY GEZİSİ
İHA
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2010 Cuma 12:31:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?