24
Mayıs
2024
Cuma
ÇUKUROVA - ÇUKUROVA - ADANA

TOKİ konutlarına müjde!

TOKİ KONUTLARI DOĞALGAZ’A KAVUŞUYOR

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Zihni Aldırmaz, merkez Yüreğir ilçesinden sonra Çukurova ilçesinde de Kasım ayı başından itibaren vatandaşların konutlarında doğalgaz kullanmaya başlayacağı müjdesini verdi.

Büyükşehir Belediye Başkanvekili Zihni Aldırmaz, Çukurova bölgesinde doğalgaz ihalesini kazanan AKSAGAZ’ın son dönemlerde yatırım çalışmalarına hız verdiğini, bunun da memnuniyetle karşılandığını söyledi.

Doğalgaz kullanımının çok avantajlı olduğunu, çevre kirliliğine yol açmadığını belirten Aldırmaz, "Adanalı hemşerilerimiz doğalgazı, İstanbul, Ankara ve Bursa’dan yüzde 17 daha ucuza kullanacak. 12 kiloluk LPG tüp 51 lira. Hemşehrilerimiz mutfağında doğalgaz kullanıldığı takdirde sadece 7 lira ödeyecek" şeklinde konuştu.

AKSAGAZ Bölge Müdürü Güngör Ateş ve Ali Erdem, Deni Sucu, M. Ali İzgi’den oluşan TOKİ Şambayadı konutları site yöneticileri, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz ile Büyükşehir Belediye Meclisi 1. Başkan Vekili Mustafa Tuncel’in de katıldığı törenle protokol imzaladılar. Protokole göre; Şambayadı TOKİ’deki 908 konuta 2 ay içerisinde doğalgaz bağlantısı yapılacak.

AKSAGAZ Bölge Müdürü Güngör Ateş, Yüreğir’den sonra Çukurova ilçesindeki vatandaşların da Kasım ayı başından itibaren konut ve işyerlerinde doğalgaz kullanmaya başlayacaklarını, yıl sonuna kadar 45 bin konutun doğalgaz kullanımının hazır hale getirileceğini söyledi. Ateş, 2010 yılında şu ana kadar Adana’da 7 milyon liralık altyapı yatırımı yaptıklarını, yıl sonuna kadar yatırım maliyetinin 10 milyon liraya ulaşacağını bildirdi.

AKSAGAZ Bölge Müdürü Güngör Ateş, doğalgaz konusunda sağladığı destekten dolayı Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’a teşekkür etti.

TOKİ KONUTLARI DOĞALGAZ’A KAVUŞUYOR
TOKİ KONUTLARI DOĞALGAZ’A KAVUŞUYOR
İHA
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2010 Çarşamba 12:08:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?