22
Mayıs
2024
Çarşamba
FEKE - ADANA
Belediye Sayfaları

Atatürk fotoğrafları sergisi

Başbakanlık Basın-Yayın ve Enformasyon Adana İl Müdürlüğü ve Feke Kaymakamlığınca "Atatürk Fotoğrafları Sergisi" açıldı.

Kaymakam Sayın Deniz PİŞKİN, açılış töreninde yaptığı konuşmasında, Atatürk'ün Türkiye Cumhuriyeti için çok şeyler yaptığını ve sağlık sorunlarına rağmen Adana'ya gelip görevinin sorumluluğunu gösterdiğini belirterek, "O'nun bu davranışını örnek almalıyız" dedi. Atatürk'ün fotoğraflarındaki şıklığının bugüne ışık tuttuğunu da belirten Kaymakamımız, O'nun her açıdan örnek alınacak bir lider olduğunu ifade etti.

Başbakanlık Basın-Yayın ve Enformasyon Adana İl Müdürü Oğuz TEĞMEN de Büyük Önder Atatürk'ün hayatının bir dönemini yansıtan fotoğrafları sergilemenin ve Türkiye için yaptıklarını tanıtmanın onurunu yaşadıklarını söyledi. Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün 1918'den itibaren Adana'ya yaptığı ziyaretler ile Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü arşivinden derlenen Adana, Osmaniye, Mersin, Hatay ve Aksaray'ın tarihi görüntülerinin bulunduğu ve 30 Kasım'a kadar ziyaret edilebilecek sergide, siyah-beyaz 65 adet büyük boy fotoğraf yer alıyor. Törene resmi kurum ve kuruluşların temsilcileri ile çok sayıda vatandaş da katıldı.

feke kaymakamlığı
Yayın Tarihi : 4 Aralık 2007 Salı 15:36:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?