25
Mayıs
2024
Cumartesi
FEKE - ADANA
Belediye Sayfaları

Erdoğan'dan "hayır" teşekkürü

ERDOĞAN'DAN FEKELİLERE

Erdoğan şöyle devam etti:

"Bütün olumsuzluklara, baskılara rağmen Adana’da alınan sonuç ise fevkalade iyi bir sonuç olmuştur. Feke’deki hemşehrilerimiz de büyük bir duyarlılık göstermiş, özellikle ilçe merkezinde gereken cevabı vermiştir. Yüzde 68 hayır oranıyla Fekeli hemşehrilerimiz başını dik tutmuştur. İlçe teşkilatımızın özverili çalışmalarına ve duyarlı Fekeli vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Evet oyu verenleri de elbette saygıyla karşılıyoruz. Bundan sonraki süreçte Türkiye’nin nereye götürülmek istendiği gerçeğini daha geniş kitlelere ulaştırmak durumundayız. Referandumdan sonra da görüldüğü gibi Türkiye’nin son kalesi olarak kalan MHP için bu husus, çok kutsal bir görev olmaya devam ediyor."

Ahmet Erdoğan, Feke Belediyesi’ni ziyaretinde de, Başkan Ahmet Sel’i çalışmalarından dolayı kutladı. Kısa zamanda bütün imkansızlıklara rağmen Belediyenin kendi imkanları ile büyük işler başardığını görmekten son derece gurur duyduğunu kaydeden Erdoğan, "Fekeli vatandaşlarımızı yeni ve kalıcı hizmetlerle tanıştırmanızdan dolayı çok mutluyum. İnşallah daha güzel hizmetlere imza atacaksınız. Birlik ve huzur içinde çözümlenemeyecek bir sorun yoktur" dedi.

Erdoğan, Feke gezisi kapsamında, geçtiğimiz günlerde trafik kazasında hayatını kaybeden MHP İlçe eski Başkanı Yunus Altınok’un kayınpederi ve amcası olan Yusuf Altınok’un ailesine başsağlığı ziyaretinde de bulundu

İHA
Yayın Tarihi : 30 Eylül 2010 Perşembe 15:04:00
Güncelleme :30 Eylül 2010 Perşembe 16:16:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?