22
Mayıs
2024
Çarşamba
FEKE - ADANA
Belediye Sayfaları

Feke TV'de canlı yayındaydı

Adana'nın en çok izlenen yerel televizyon kanallarından biri olan Kanal A televizyonu 23 Kasım Cuma günü Feke'den canlı yayın yaptı.

Feke Karacaoğlan Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen canlı yayına Kaymakamımız Sayın Deniz PİŞKİN, Belediye Başkanı Cuma İŞ, İl Genel Meclis Üyesi Hasan DURU, Feke Belediye Meclis Üyeleri, Karacaoğlan ve Gökçeli Mahalle Muhtarlarıyla eski belediye başkanları katıldı.

Vatandaşlarımızın seyirci olarak katılım gösterdiği program saat 20.30'da başlayıp 22.30'da sona erdi. Program yapımcısı ve sunucu Özcan ALADAĞ' ın sorularını yanıtlayan katılımcılar, Feke'nin sorunlarını ve sahip olduğu zenginlikleri dile getirdiler.

Sayın Kaymakamımız Kaymakamlık olarak ilçede tespit ettikleri sorunları ve bunlara karşı geliştirdikleri çözüm önerilerini uygulamaya koyduklarını, kurumlar arası uyum ve işbirliği sayesinde kısa zamanda önemli işler başardıklarını belirtti. İlçede kamu düzeni ve kamu güvenliğinden sonra en önemli önceliğinin eğitim olduğunu vurgulayan Kaymakamımız, Feke'nin ne yazık ki eğitim kaynaklı göç veren bir ilçe olduğunu söyledi. Feke'yi gelişim potasına sokmanın en önemli yolunun, Fekeliyi Feke'de tutmaktan geçtiğini belirten Kaymakamımız, bunun için de eğitimde arzu edilen seviye ve kaliteyi yakalamak zorundayız dedi. Kaymakamımız, Feke'nin rafting, oryantiring, yamaç paraşütü ve yayla turizmi açısından mükemmel ötesi bir potansiyele sahip olduğunu, fakat tanıtım konusunda yaşanan yetersizlikler nedeniyle bu zenginliklerini işleme konusunda sıkıntı yaşandığını belirtti. 'Bizi izleyen herkesi ve bütün Adanalıları Feke'nin doğal güzelliklerini yakından görmeleri ve misafirimiz olmaları için ilçemize davet ediyorum, yeter ki sizler hiç olmazsa bir hafta sonunuzu Feke'ye ayırın' diyen Sayın Kaymakamımız, Feke'nin uzun vadede parlak bir geleceği olacağına yürekten inandığını söyleyerek sözlerini tamamladı.

Program boyunca söz alan Belediye Başkanı Cuma İŞ ve Genel Meclis Üyesi Hasan DURU da, Belediye'nin sorunları, yapılan çalışmalar ve il özel idaresince yürütülen yatırım çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

feke kaymakamlığı
Yayın Tarihi : 4 Aralık 2007 Salı 15:46:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?