18
Mayıs
2024
Cumartesi
FEKE - ADANA
Belediye Sayfaları

Kuş'a hemşehri desteği

HEMŞEHRİLERİ FEKE KAYMAKAMI BÜNYAMİN KUŞ'U YALNIZ BIRAKMADI

Adana Erciyes Anadolu Kulübü Derneği yönetim kurulu üyeleri Kayserili olan Feke Kaymakamı Bünyamin Kuşu ziyaret etti.

Sabah kahvaltısını geçit alabalık tesislerinde doğal ortamda yapan dernek yönetimi daha sonra Kayseri ile sınır olan 2 bin rakımlı Gedikli Köyünün Muhtarı İbrahim Gün'ün misafiri oldu. Kaymakam Kuş hemşerilerinin bu ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, "Hemşerilerimin buraya kadar gelip bizleri ziyaret etmeleri ve birlikte bir gün geçirmemiz beni mutlu etti. Hemşerilerimizin çoğunluğu iş adamı ve aralarında akademisyenlerde var. Onların bu ziyaretten memnun kalmaları beni sevindirdi" dedi.

Geziye katılan Kozan Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Arık ise, kendilerini ağırlayan Feke Kaymakamı Kuş'a teşekkür etti. Programı organize eden Dernek Başkanı Zekeriya Akmeşe ise dolu dolu bir gün geçirdiklerini belirterek, "Bir hemşerimizin burada görev yapması bizi gururlandırıyor. Feke'de çok başarılı hizmetler yapacağından şüphemiz yok. Bizleri ağırladığı için muhtarımız İbrahim Gün ve ailesiyle birlikte Kaymakamımıza teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Organik olarak köylülerin yetiştirdiği ürünlerden alan Adana Erciyes Anadolu Kulübü Derneği yönetim kurulu üyeleri daha sonra Adana'ya döndüler.

HEMŞEHRİLERİ FEKE KAYMAKAMI BÜNYAMİN KUŞ'U YALNIZ BIRAKMADI
HEMŞEHRİLERİ FEKE KAYMAKAMI BÜNYAMİN KUŞ'U YALNIZ BIRAKMADI
İHA
Yayın Tarihi : 28 Eylül 2010 Salı 14:41:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?