18
Mayıs
2024
Cumartesi
FEKE - ADANA
Belediye Sayfaları

Referandumda durak Feke

KİRİŞÇİ REFERANDUM TURUNA FEKE'DE DEVAM ETTİ

Ak Parti Adana Milletvekili Vahit Kirişçi, Referandum turlarına Feke'nin köylerinde devam etti. Kirişçi, ziyaret sırasında referandumda neden evet oyu kullanılması gerektiğini anlattı.

Kirişçi, köy meydanında kahve önünde gerçekleştirdiği toplantıda; "Ülkemizi daha demokratik düzeye çıkartacak olan bu değişiklik maddeleri, vatandaşlarımızın tümüne yeni haklar getirecektir" diyen, Kirişçi, "Anayasa değişikliğini içeren maddelere değinmeden kampanya yürüten muhalefet partileri, vatandaşı yanıltıyor. Her maddenin yeni bir hak demek olduğunu; kadınlarımız, engellilerimiz, yaşlılarımız ve toplumun her kesimi için daha fazla demokratik hak demektir" dedi.

Kirişçi, 12 Eylül'de yapılacak olan referandumun özellikle seçim havasına sokulduğunu, bunun nedeninde muhalefet partilerinin vatandaşın yararına olan bu değişikliğin içeriğini inkar edemediğinden kaynaklandığını söyledi. Kirişçi, "Halkımızın ayağına kadar giderek maddeleri tek tek anlatıyoruz, halkımızda sağduyulu davranmalı ve 12 Eylül'de geleceğini şekillendirecek, hukuk standartlarını yükseltecek ve daha demokratik bir ortam oluşturacak değişikliklere "Evet" demelidir" diye konuştu.

Ziyaretler sırasında AK Parti Adana Milletvekili Vahit Kirişçi'ye, Ak Parti Adana Teşkilat Başkanı Şaban İş, Feke İlçe Başkanı Vahit Todil, İl Genel Meclisi Üyeleri Burhan Şengün ve Şaban Ulusoy eşlik etti.

KİRİŞÇİ REFERANDUM TURUNA FEKE'DE DEVAM ETTİ
KİRİŞÇİ REFERANDUM TURUNA FEKE'DE DEVAM ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 14 Ağustos 2010 Cumartesi 15:59:00
Güncelleme :14 Ağustos 2010 Cumartesi 20:16:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?