20
Mayıs
2024
Pazertesi
FEKE - ADANA
Belediye Sayfaları

Vali Önal Feke'deydi

Adana Valisi Kemal Önal, Feke İlçesi’nde incelemelerde bulundu. Vali Önal beraberinde İl Milli Eğitim Müdür Vekili Atilla Gülsar, İl Sağlık Müdürü Dr. Serdar Mercan, Tarım İl Müdürü Abdullah Keskin, Bayındırlık ve İskan İl Müdürü Hasan Saybak ve Köy Hizmetleri Şube Müdürleri ile birlikte Feke İlçesi’nde yapımı devam etmekte olan A. Lütfiye Baytok Yatılı İlköğretim Bölge Okulu’nda incelemelerde bulundu.

2004-2005 eğitim öğretim döneminde hizmete girecek olan A. Lütfiye Baytok Yatılı İlköğretim Bölge Okulu’nda, okula ismi verilen A. Lütfiye Baytok ve çocukları Oral ve Oğuz Baytok tarafından karşılanan Vali Önal, yapımı devam eden okulu gezerek binaların yapımını üstlenen Oral Baytok’a teşekkür etti.

16 derslikte 480 öğrencinin öğrenim göreceği ve 4,5 trilyon liraya mal olan okulda, erkek ve kız öğrenci yurtlarının yanısıra görev yapacak evli öğretmenler için 20 dairelik lojman, bekar öğretmenler içinse 16 süit odalı bina, kapalı spor salonu, amfi tiyatro, çok amaçlı salon ve etüt odalarının bulunduğu bildirildi.

İncelemeleri kapsamında Feke Kaymakamlığı’nı da ziyaret eden Vali Önal’a, Kaymakam Mehmet Özer tarafından bir brifing verildi. Mehmet Özer verdiği brifingde, 1 yıl içerisinde 36 aileye 360 koyun ve 36 koç verildiğini belirterek, bu sayının bugün itibariyle yüzde 92 artışla 752 adet koyun ve koça ulaştığını söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2004 Cuma 16:38:43
Güncelleme :9 Eylül 2005 Cuma 16:51:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?