18
Mayıs
2024
Cumartesi
İMAMOĞLU - ADANA

İmamoğlu şantiyeye döndü

İmamoğlu'nda iki dönemdir belediye başkanlığı yapan Talat Sırkıntı, başarılı hizmetleriyle vatandaşlardan büyük destek görürken, çalışmaların ardı arkası kesilmiyor. İlk başkanlığı döneminde nüfusu 40 bine dayanan İmamoğlu'nun altyapı ve asfalt yol problemini büyük ölçüde çözerek ikinci dönem seçilen Talat Sırkıntı, şimdi de yeni mahalle olan Saygeçit'i "örnek mahalle" yapmak için uğraş veriyor.

İmamoğlu'nun kilit parke taşı sorununa çözüm için 55 milyar liraya günde 40 bin adet üretim yapacak yeni makine satın alan Başkan Talat Sırkıntı, ilçenin asfalt sorununu tümden gidermek için de bir greyder, bir de silindir satın alırken, mucur taşı çekme çalışmaları da hızla devam ediyor. Yıl sonuna kadar ilçe merkezinde kanalizasyon yapılan yerlere yaklaşık 20 kilometre asfalt döşeneceğini, ihtiyaç duyulan yerlere de kilit parke taşı döşeneceğini belirten Başkan Sırkıntı, yeni mahalle Saygeçit köyünün su meselesinden sonra altyapısını da en kısa sürede tamamlayacakları müjdesi veriyor.

Saygeçit Köyü'ndeki 20 yıllık asbest içme suyu boru hattının tamamen yenilendiğini ve çökme meydana gelen eski kuyunun iptal edilerek, açtırılan yeni kuyudan mahalleye su verildiğini belirten Başkan Sırkıntı, belediyelik olan köyün 6 kilometrelik kanalizasyon altapısının da arıtma tesisleriyle birlikte kısa sürede bitirileceğini ifade etti.

 

İHA
Yayın Tarihi : 23 Ağustos 2004 Pazartesi 13:27:33
Güncelleme :9 Eylül 2005 Cuma 17:03:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?