20
Mayıs
2024
Pazertesi
KARATAŞ - ADANA

AKP İl Başkanı Doğru, Karataş yolu müjdesi verdi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adana İl Başkanı Abdullah Doğru, bütün partileri seçim çalışmalarında çevre kirliliğine karşı daha dikkatli olmaya çağırdı.

Doğru, yerel seçim çalışmalarında başka siyasi parti veya adaylarla işbirliği içinde olan üyeler için disiplin mekanizmasının çalıştırıldığını, bunun seçimden sonra hızlanacağını vurguladı.
AK Parti İl Başkanı Abdullah Doğru, düzenlediği basın toplantısında çeşitli konularda açıklamalarda bulundu. Seçim çalışmalarının diğer bazı yerlere göre Adana’da kavgasız sürdüğünü belirten Doğru, aynı şekilde Nevruz kutlamalarının da sakin geçtiğini belirterek bundan memnuniyet duyduklarını belirtti. Seçim çalışmalarının kendilerinin arzu ettiği sonuca doğru yürüdüğünü savunan Doğru, bugüne kadar 4 anket yaptırdıklarını ve Adana ortalamasının yüzde 50’nin altına düşmediğini öne sürdü.

Doğru,"Başka partilerin İstasyon Meydanı’nda topladığı kalabalığı, biz mahalle toplantılarında görüyoruz. Halkın teveccühe de anket sonuçlarını doğrular mahiyette" dedi.
Doğru, Nevruz kutlamaları sırasında vatandaşlarla halay çeken polis memurlarını da kutlayarak, "Çok güzel bir dayanışma örneği sergilenmiştir. Türkiye normalleşiyor. Halay çeken polis memurlarını ve amirlerini tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.
Afiş, pankart ve hoparlör ile yapılan seçim çalışmalarının çevre ve ses kirliliğine neden olduğuna işaret eden Abdullah Doğru, kendilerinin bu doğrultuda asgari düzeyde çalışmaya başladıklarını ifade ederek, diğer partilerin de aynı duyarlılığı göstermesi çağrısında bulundu.
Doğru, partisinin yapmaya söz verdiği projeleri de hayata geçirmeye devam ettiklerini vurguladı. Daha önce planlanan Karataş yolunun çift geliş-gidişli olarak yapılması için yarın inşasına başlanacağı müjdesini veren Doğru "28 Mart’tan sonra Adana bizden hizmet beklesin" diye konuştu.
AK Parti İl Başkanı Abdullah Doğru, basın mensuplarının bir sorusu üzerine, yerel seçim çalışmaları sürecinde başka parti veya bağımsız adaylarla işbirliği içine giren üyelerle ilgili disiplin mekanizmalarının çalıştırıldığını söyledi. Şuana kadar sadece 2 kişi için disiplin soruşturması başlatıldığını belirten Doğru, "Seçim sürecinde disiplin mekanizmasını çalıştırmayı çok doğru bulmuyoruz. AK Parti ilkelerine, disiplinine uymayanlar varsa, sonuçlarına da katlanır" ifadesini kullandı.
Basın mensuplarının, Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayı Aytaç Durak’ın seçimden sonra AK Parti il kongresi düzenlenmesi için zorlayacağı şeklindeki duyumları hatırlatması üzerine ise Doğru, "Burası bir dernek değil. Recep Tayyip Erdoğan’ın partisi ve ben de onun temsilcisiyim. AK Parti ilkelerine ters düşmediğimiz, sadık kaldığımız sürece böyle bir şey yapılmaz" karşılığını verdi.

ADANA-(İHA)
Yayın Tarihi : 24 Mart 2004 Çarşamba 19:13:39
Güncelleme :8 Aralık 2004 Çarşamba 14:03:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?