18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARATAŞ - ADANA

Tuzla'ya yeni semt pazarı

Karataş'a bağlı Tuzla Beldesi, merkez Seyhan İlçe Belediyesi'nin yardımlarıyla yeni bir semt pazarına kavuştu. Merkez Seyhan İlçe Belediyesi'nin, ekonomik açıdan hizmet üretmede yetersiz kalan belde belediyelerine yönelik yardımları devam ediyor.

Geçen aylarda çevre belediyelere parti ayrımı gözetmeksizin hizmet araçları hibe eden Seyhan Belediyesi, özellikle yaz döneminde nüfusu 4 binden 10 bine çıkan Karataş İlçesi'ne bağlı Tuzla Beldesi'nde önemli bir çalışmaya daha imza attı. Yaz döneminde çoğunluğunu Seyhan İlçesi'nden tatil amaçlı gelenlerin oluşturduğu nüfus akışının yaşandığı Tuzla Belde Belediyesi'ne, açık pazar alanı düzenlemesi konusunda yardımcı olan Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk, "İnsanlarımızın daha sağlıklı koşullarda alış veriş yapabilmeleri için böyle bir düzenleme yaptık. Hizmet üretirken insanların memnuniyetini esas alıyoruz" dedi.

Tuzla Beldesi'nde daha önce Hergele Meydanı olarak bilinen bölgede sağlıksız koşullarda kurulan semt pazarı, Seyhan Belediyesi'nin yardımıyla belde girişine taşındı. Bünyesinde hizmet binası, içme suyu tesisi ve tuvalet bulunan yeni pazar yeri 7 bin 500 metre karelik alan üzerinde kuruldu. 2 bin metre karesi otopark olarak planlanan pazar yerinde daha düzenli bir şekilde tezgah kurulması için altyapı çalışması yapıldı.

Beldesinde kısıtlı imkanlarıyla hizmet üretmeye çalışırken Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk'ten kültürel ve temel hizmetler konusunda yardımlar alan Tuzla Belediye Başkanı Ramis Avcı, "Kıt imkanlarımızla beldemiz sakinlerine hizmet vermeye çalışırken, Sayın Öztürk'ün bizlere böyle bir katkı sağlamasının sevincini yaşıyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Temmuz 2005 Perşembe 13:53:13
Güncelleme :5 Haziran 2006 Pazartesi 17:53:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?