24
Mayıs
2024
Cuma
POZANTI - ADANA

Fadime ninenin yüzü güldü

FADİME NİNEYE TEKERLEKLİ SANDALYE

Pozantı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, sosyal güvenceden yoksun engelli vatandaşların topluma uyumunu kolaylaştıracak her türlü araç gereç ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik olarak yürütülen özürlü ihtiyaç yardımları kapsamında, tekerlekli sandalye desteğini sürdürüyor.

4 yıl önce felç olan ve yatağa bağımlı bir şekilde hayatını devam ettirmeye çalışan Hamidiye Köyü'ndeki 85 yaşındaki Fadime Ünal, Pozantı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının desteği ile tekerlekli sandalyeye sahip oldu.

Tekerlekli sandalyeyi Fadime Ünal’a teslim eden Pozantı Kaymakamı Bülent Karacan, yaptığı açıklamada, söz konusu yardım ve desteklerle devletin her zaman vatandaşın yanında olduğunu gösterdiğini belirtti. Karacan, bugüne kadar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığı ile 5 adet engelli motosikleti, 20 civarında tekerlekli sandalye, yine 20 civarında işitme cihazının teslim edildiğini, bunların haricinde yatalak olan 40’a yakın vatandaşın hasta bezlerinin alındığını kaydetti.

FADİME NİNEYE TEKERLEKLİ SANDALYE
İHA
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2010 Pazar 13:44:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?