18
Mayıs
2024
Cumartesi
POZANTI - ADANA

Kekilli'den muhteşem konser

POZANTI'DA MURAT KEKİLLİ RÜZGARI

Pozantı Belediye Başkanlığı ve Pozantılılar Derneği’nin düzenlediği ‘5. Yaz Şenliği’nde sahne alan Murat Kekilli, ilçe sakinlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Yaz Şenliği’nde ilk olarak TRT Halk Müziği Sanatçısı Ufuk Bakır sahne aldı. Bakır, Halk Müziği’nin sevilen şarkılarını konser alanını dolduran binlerce yaylacı ile birlikte söyledi. Ufuk Bakır, saz ekibindeki bağlamacısının Pozantı ilçesi için bestelediği türküyü ilk kez gecede seslendirdi. Pozantı türküsü konser alanını dolduran binlerce Pozantılı’nın coşkulu alkışlarıyla karşılandı.

Gecenin beklenen ismi Murat Kekilli, Atatürk Kültür Merkezi önünde kendisi için toplanmış binlerce yaylacının coşkulu alkışları arasında sahneye çıktı. Kekilli, kendisiyle özdeşleşmiş Anadolu Rock tarzının sevilen parçalarını dinleyicileriyle birlikte hep bir ağızdan söyledi.

Pozantı’nın kendi memleketi olduğunu söyleyen Kekilli, Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın yaptığı hizmetler ve düzenlediği kültürel, sosyal etkinliklerle bölgesinde çok sevilen bir isim olduğunu söyledi.

Atatürk Kültür Merkezi önünde Yaz Şenliği için toplanan dinleyicilere hitaben bir de konuşma yapan Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay ve Pozantılılar Dernek Başkanı Savaş Daşkan, ilçe sakinlerinin ve çevre il ve ilçelerden gelen yaylacıların coşkusuna ortak oldu.

Belediye Başkanı Çay ve Dernek Başkanı Daşkan, “Adana’dan Mersin’den ve diğer şehirlerden yaylacı olarak Pozantımıza gelen misafirlerimiz ve Pozantılıların bu coşkusunu, heyecanını görmek bizleri oldukça mutlu etti. Bu muhteşem topluluğun gözlerinde ışıltıyı görünce, heyecanlı alkışlarını duyunca doğru bir çalışma yaptığımızı teyit etmiş olduk” diye konuştu.

POZANTI'DA MURAT KEKİLLİ RÜZGARI
POZANTI'DA MURAT KEKİLLİ RÜZGARI
İHA
Yayın Tarihi : 20 Temmuz 2010 Salı 13:29:30
Güncelleme :20 Temmuz 2010 Salı 13:30:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?