25
Mayıs
2024
Cumartesi
POZANTI - ADANA

MHP'ye Şen başkan

MHP POZANTI İLÇE BAŞKANLIĞINA AZİZ ŞEN GETİRİLDİ

MHP Pozantı İlçe Başkanlığından istifa eden Yaşar Öz’ün yerine ikinci başkan Aziz Şen getirildi.

Alınan bilgiye göre, 22 Kasım 2010 tarihinde MHP ilçe binasında yapılan toplantıda Yaşar Öz’ün istifa dilekçesi değerlendirildi. Üyelerin salt çoğunluğuyla Yaşar Öz’ün istifası kabul edildi.

MHP Pozantı İlçe Başkanlığına Aziz Şen, ikinci başkanlığa Durmuş Taşpınar getirilirken Ali Avan’ın ilçe sekreterlik görevinin devamına, Çetin Boz’un muhasip üye olarak devamına, Yaşar Öz’den boşalan asil üyeliğe yedek üyelerden Hakan Güven’in getirilmesine karar verildi.

Yönetim Kurulu ise Nazmi Özdoğan, Mevlüt Çelik, Şahin Çay, Mehmet Kılıçlı, Şeref Dinç, Ahmet Şahin ve Hakan Güven'den oluştu.

MHP İlçe Başkanlığına getirilen Aziz Şen, aldığı bayrağı daha ileri götürmeye çalışacağını belirterek, "Bu bir görev değişimdir. Bugün bu koltukta ben otururum yarın bir başka arkadaşımız oturur. Önemli olan bu görevi layıkıyla yapabilmektir. Bugüne kadar ilçe başkanlığı görevini başarıyla yürüten Yaşar Öz’e teşekkür ediyor, ticari hayatında başarılar diliyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2010 Pazar 13:37:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
recep çapok IP: 188.3.204.xxx Tarih : 28.11.2010 23:29:19

şahsen tanışık olmamamıza rağmen gıyabında tanıdığım AZİZ başkana yeni görevinde  ülkücülük adına MHP çatısı altında BAŞARILAR dilerim.