18
Mayıs
2024
Cumartesi
SAİMBEYLİ - ADANA
Belediye Sayfaları

Naltaş Köy Yolu tam gaz

SAİMBEYLİ'DE KÖYDES ÇALIŞMALARI

Saimbeyli Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliğince ihalesi yapılan 2010 Yılı Köydes Projesi kapsamında yaptırılan Naltaş Köy Yolu Yol Standardını Geliştirme çalışması devam ediyor.

Saimbeyli Kaymakamı Mustafa Çiftçiler, Tufanbeyli ilçesi Doğanbeyli Köyü Çiftlik Mahallesi Naltaş Köy Yolunda yaklaşık 3 bin 100 metrelik bölümünde yol genişletme çalışması devam ettiğini belirterek, "Yapılan genişletme çalışmalarına ilçemiz bakım evi araçları da destek veriyor. Yol çalışmaları tarafımızdan yerinde denetleniyor. Köy halkının talepleri yerinde belirleniyor. Yapılan çalışmalar köy halkını sevindiriyor. Ayrıca yolun tamamlanmasıyla birlikte köy halkı ulaşımını Saimbeyli ve Tufanbeyli ilçelerine daha kısa zamanda sağlayacaklardır" dedi.

Çiftçiler, 2010 Yılı Köydes programı çerçevesinde yaptırılacak olan Saimbeyli İlçesi Köydes Projesi Ayvacık Köy Yolu Yol Standardını Geliştirme İşine de başlandığını kaydederek şöyle dedi:

"Ayvacık Köyünde dere içerisinden geçen eski yolun sel taşkınlarında köy halkımızı mağdur etmesi nedeniyle, Kaymakamlığımız Köylere Hizmet Götürme Birliğince 2010 Yılı Köydes Programına alınmış ve ihale edilerek farklı bir yönden yol yapımına başlanmıştır. Yolun tamamlanmasından sonra köy halkının söz konusu mağduriyeti ortadan kalkacaktır."

SAİMBEYLİ'DE KÖYDES ÇALIŞMALARI
İHA
Yayın Tarihi : 20 Haziran 2010 Pazar 11:56:05
Güncelleme :20 Haziran 2010 Pazar 12:24:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?