25
Mayıs
2024
Cumartesi
SARIÇAM - ŞARIÇAM - ADANA

Başkan Zenbilci’ye teşekkür plaketi

KARDEŞ DERNEKLER TOPLULUĞUNDAN ZENBİLCİ’YE TEŞEKKÜR PLAKETİ

Adana faaliyet gösteren kardeş dernekler topluluğu, Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci’ye, sivil toplum faaliyetlerine katlarından dolayı teşekkür plaketi verdi.

Kardeş Dernekler Topluluğu Sözcüsü Fehmi Arazlı, Türkmenler Birliği Genel Sekreteri Şeref Kocakaya, Türk Ocağı Adana Şube Başkanı Hüseyin Kuşçu, Tema Vakfı Adana Şube Başkanı Halil Akyürek, Türkistanlılar Derneği Başkanı Hüseyin Berdilek ve Adana Balkan Türkleri Yardımlaşma ve Kültür Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Abdulmutalip Balcı’nın Başkan Zenbilci’yi makamında ziyaret ederek plaket takdimi yaptılar.

Başkan Ahmet Zenbilci, sivil toplumun özellikle de kardeş derneklerin yapmış olduğu kültürel etkinliklerin her zaman içinde yer alacaklarını ve onlara destek olacaklarını belirtti.

Dernek başkanları, Başkan Zenbilci’nin 14 kardeş derneğin tüm faaliyetlerine destek verdiğine işaret ederek, “Bizim hep yanımızda yer aldınız. Bu nedenle size bir vefa olarak plaket takdim etmek istiyoruz. Bundan sonraki faaliyetlerimizde de yanımızda yer almanızı istiyoruz” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2010 Perşembe 13:02:02
Güncelleme :21 Ocak 2010 Perşembe 15:12:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?