25
Mayıs
2024
Cumartesi
SARIÇAM - ŞARIÇAM - ADANA

İnternet evi hizmete girdi

SARIÇAM BELEDİYESİ İNTERNET EVİ HİZMETE GİRDİ

Türk Telekom tarafından her ilçeye bir internet evi projesi kapsamında kurulan Sarıçam Belediyesi İnternet Evi hizmete başladı.

Türk Telekom ile Sarıçam Belediyesi işbirliği ile kurulan internet evi Kozan yolu üzerinde Sarıçam Belediyesi civarında hizmet veriyor. Bilgisayarları, modem hattını ile bakım ve onarımlarını Türk Telekom tarafından gerçekleştirilen İnternet Evi’nin binasını belediye karşıladı.

Belediye tarafından tahsis edilen personel tarafından işletilecek İnternet Evinde 20 bilgisayar bulunuyor. Tüm öğrenciler internet evinden ücretsiz olarak faydalanacak.

Sarıçam Kaymakamı Ali Taşkın Balaban, İnternet Evi ile öğrencilerin ücretsiz olarak bilgiye ulaşacaklarını ve ödevlerini yapma fırsatı bulacaklarını söyledi.

Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci‘de Türk Telekom tarafından açılan ve belediyenin işleteceği bu internet evinin internet kafalere göre daha güvenli olduğunu öğrencilerin burada sadece ödev yapacağın söyledi. Burasının bir oyun merkezi olmadığını belirten Zenbilci, öğrencilerin bu İnternet Evinden görevli öğretmen Sami Karabudak’ın kontrolü altında faydalanacağını kaydetti. Başkan Zenbilci, Türk Telekom’un bu imkanı Sarıçamlılara sunduğu için teşekkür etti.

Belediye Başkan Yardımcısı Ramis Avcı, İnternet Evi’nin bugünkü şartlarda E-Kütüphane görevi yapacağını kaydetti.

İnternet Evi’nin açılışına Belediye Meclis üyeleri, Mahalle Muhtarları ile Belediyenin bürokratları katıldı. İnternet Evi’nin açılış kurdelesini öğrenciler kesti.

SARIÇAM BELEDİYESİ İNTERNET EVİ HİZMETE GİRDİ
SARIÇAM BELEDİYESİ İNTERNET EVİ HİZMETE GİRDİ
İHA
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2010 Salı 14:12:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?