25
Mayıs
2024
Cumartesi
SARIÇAM - ŞARIÇAM - ADANA

Tarla sürerken canından oldu

TARLA SÜRERKEN CANINDAN OLDU

Adana'da bir kişi, traktörle patates ekmek için tarlasını sürerken 25 metrelik şarampole yuvarlanarak hayatını kaybetti. Sürücünün eşi, "Evimin direği yıkıldı. Sen benim kolum kanadımdın, nereye gittin. Allah'ım bu bir rüya olsun" diyerek gözyaşı döktü.

Edinilen bilgiye göre, merkez Sarıçam ilçesi Kürkçüler Mahallesi yakınlarında Seyhan Belediyesi'nde zabıta amiri olarak görev yapan Muhitten Çelik (42), patates ekmek için tarlasını sürmeye gitti. Yanına iki işçi alan Çelik, tarlayı sürdürmeye başladı. Bir süre sonra Çelik işçilere, "Siz çay koyun, ben siz çayı koyana kadar süreyim" diyerek tarlayı sürmeye devam etti. Çelik, tarlayı sürmek için geri geri geldiği sırada traktörün hakimiyetini kaybederek yaklaşık 25 metrelik şarampole yuvarlandı. Taklalar

atarak devrilen traktörün arka tekerinin altında kalan Muhittin Çelik olay yerinde hayatını kaybetti. Çelik'in yanında çalışan işçiler hemen polis, ambulans ve Can-Kur'u aradı. Olay yerine gelen Can-Kur ekipleri, Çelik'i traktörün altından çıkarmak için yoğun çaba sarfetti. Polis güvenlik şeridi oluşturarak, olay yerine gelen vatandaşların yaklaşmasını engelledi. Eşinin öldüğünü haber alarak tarlaya gelen Gülten Çelik gözyaşlarına boğuldu. Komşularının sakinleştirmeye çalıştığı kadın, "Ecelin mi geldi

Muhittin. Daha çok gençtin. Ecelin erken geldi Muhittin. Sen benim elim, ayağım her şeyimdin. Kalk bizi gör. Kalk bak ben nasıl ağlıyorum. Kimsenin kalbini kırmazdın. Ben sensiz nasıl yaşar ve çocuklarıma nasıl bakarım. Keşke ben ölseydim. Sen çocuklarına bakardın. Onlar daha çok küçük. Bu bir rüya olsun. Sabah uyanayım ve sen ölmemiş ol. Allah'ım bu bir rüya olsun" diye ağıt yaktı.

Çelik'in engelli ağabeyi Mustafa Çelik (50) de kardeşinin kaza yaptığı yerde ağıtlar yakarak, "Kardeşim sen gittin, şimdi bize kim bakacak" diye gözyaşlarına boğuldu.

Çelik'in cenazesi, otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

TARLA SÜRERKEN CANINDAN OLDU
TARLA SÜRERKEN CANINDAN OLDU
TARLA SÜRERKEN CANINDAN OLDU
TARLA SÜRERKEN CANINDAN OLDU
TARLA SÜRERKEN CANINDAN OLDU
TARLA SÜRERKEN CANINDAN OLDU
TARLA SÜRERKEN CANINDAN OLDU
İHA
Yayın Tarihi : 10 Ocak 2010 Pazar 14:24:03
Güncelleme :10 Ocak 2010 Pazar 19:45:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?