1
Mayıs
2024
Çarşamba
SEYHAN - ADANA
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

İçenbilir Kana Şalgam ®

İçenbilir Hacının Şalgamı 1947 yılından beri Türkiye’nin şalgam üretim sektörüne hizmet veren kuruluşlarından biridir. Baba Hacı KANA’nın vefatından sonra oğulları baba mesleğini ve ismini devam ettirmek için kendi mesleklerini bırakarak şalgam sektörüne hizmete devam etmişlerdir. Şu an ADANA’da Hacının Şalgamı İçenbilir ismi altında halen de faaliyetlerine devam etmekte olup bu yıl da 61 nci yıllarını geride bırakmışlardır. En küçük oğul Tayfun KANA asıl mesleği olan elektronikçiliği bırakarak 12 yaşından itibaren içinde bulunduğu şalgam sektörüne kendi soyadları ile hizmet vermek üzere “KANA ŞALGAM İçen Bilir” adı altında sizlerin damak tadına sunmak üzere en son teknolojiden yararlanarak hijyen ortam ve teknik ekibi ile siz şalgam severlere aynı lezzeti aynı kaliteyi aynı damak tadını yıllardan beri gelen titizliğini muhafaza ederek bundan böyle Adana ve Türkiye içersinde “KANA ŞALGAM İçen Bilir” olarak sunmaya devam edecektir. Bayilikler Verilecektir.. TÜRKİYENİN HER YERİNE ÜCRETSİZ KARGO TESLİMİ ŞALGAM SUYU, İLK DEFA KANA ŞALGAM İÇENBİLİRDE.TAZE DOĞAL ŞALGAM SUYU İÇMEK İSTENYEN MÜŞTERİLERİMİZE DUYRULUR...

İlgili Kişi :Tayfun
Adres1 :Adana
Adres2 :Havuzlu Bahçe Mah Bahçelievler Cad.
Posta Kodu :01040
Telefon :05326758789
Faks :03223513808
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.