3
Mayıs
2024
Cuma
SEYHAN - ADANA
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

İnci Otel


Adana 'nın Ticaret ve Eğlence Merkezi'nde Havalimanı 'ndan 5 dakika uzaklıkda olan OTEL İNCİ güneyin sıcak konukseverliğiyle sizi karşılamaya hazırdır.Dört yıldızlı OTEL İNCİ, bundan önce olduğu gibi bundan sonrada Türk Turizmine en iyi şekilde hizmetini sürdürmeye devam edecektir.Zevkle döşenmiş Gömme Banyolu,Otomatik Telefonlu,Mini Barlı,3 Kanal Radyolu,Uydu Antenli Cine5 Yayını ile 9'u suit 89 klimalı odası toplam 185 yatağı ile konuklarına rahat ve huzurlu bir ortam sunmaktadır.

Enternasyonel yemek çeşitlerinin birlikte sunulduğu Restaurantı,nefis içkilerin hazırlandığı Amerikan Barı, 650 kişilik Hidrolik pisti YAKUT ve ZÜMRÜT Balo Salonları Resepsiyon, Kokteyl ve Ziyafetleriniz için emrinizdedir.400 kişilik NATALİ DİSCO BAR'da gönlünüzce eğlenebilirsiniz,80-100 ve 250 kişilik Modern Teknik Donanımlarla donatılmış Seminer Salonlarında tüm iş toplantılarınızı yapabilirsiniz.

OTEL İNCİ'nin Kapalı Oto Parkı,Saunası'ndaki Türk Hamamı,Terleme Odası,Masaj,Kese ve Spor Odası ayrıca Kuaför ve Berber Salonları hizmetinizdedir.24 saat emrinize hazır Oda Servisi ve Seçkin Personeli Güneyin sıcak konukseverliğiyle size üstün hizmet anlayışıyla hizmet vermenin mutluluğunu yaşayacaktır.

İlgili Kişi :
Adres1 :Kuruköprü Meydanı Kurtuluş Caddesi
Adres2 :
Posta Kodu :
Telefon :(0 322) 435 82 34
Faks :(0 322) 435 83 68
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.