17
Mayıs
2024
Cuma
SEYHAN - ADANA

Adana: Seyhan'da 'yayalara özgürlük' kampanyası devam ediyor

Zabıta ekiplerinin, kaldırımları işgal eden seyyar satıcılara yönelik operasyonlarını değerlendiren Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk, işgalleri bitirmeye kararlı olduklarını söyledi.

Kaldırımların yayalara ait olduğunu hatırlatan Öztürk, Seyhan’ın işportacı ve seyyar cenneti olmasına izin vermeyeceklerini ifade etti. Operasyonların bundan böyle artarak devam edeceğini belirten Öztürk; "Bundan böyle yayalar kaldırımlarda özgürce yürüyecek. Sabit esnaf da kaldırıma tezgah çıkartamayacak. Herkes hakkını hukukunu bilecek" dedi.

Öztürk, "yayalara özgürlük" sloganı ile başlatılan operasyonlar sırasında işportacıların malına el konmadığını belirterek, amaçlarının kimsenin ekmeği ile oynamak olmadığını, seyyar esnafa yer gösterme ve yasal düzenleme yapılması için çalışmaların sürdüğünü anlattı. Operasyonlarda sadece zorluk çıkaran seyyarların mallarına el konulduğunu söyleyen Öztürk, bu malların tutanak ile geri iade edildiğini ifade etti.


Seyhan Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından kaldırımları işgal edene işportacılara yönelik yapılan operasyonların ilerleyen günlerde de devam edeceği bildirildi.

iha-adana
Yayın Tarihi : 19 Ağustos 2004 Perşembe 17:27:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?