19
Mayıs
2024
Pazar
SEYHAN - ADANA

Adana'da şiddet

Edinilen bilgilere göre, ilk olay Adana’nın merkez Seyhan İlçesi Mithatpaşa Mahallesi’ndeki Şükran Çobanoğlu İlköğretim Okulu’nda meydana geldi. Okulun 8-C sınıfı öğrencisi Mahmut K. (13), aynı sınıfta okuyan 3 arkadaşı tarafından sigara paketlerini saklamadıkları gerekçesiyle dövüldü. Başından, karnından ve sırtından aldığı yumruk ve tekme darbeleriyle yaralanan Mahmut K., annesi Ayşe Küçükkömürcü tarafından Adana Numune Hastanesi’ne kaldırıldı. Çocuk Acil Servisi’nde tedavi altına alınan Mahmut K.’nin sağlık durumunun ciddi olduğu bildirildi.

Çocuğunun dövülmesine tepki gösteren anne Ayşe Küçükkömürcü, "Eğitim görsün diye gönderiyoruz, dayak yesin diye değil. Ama okul çeteleri çocuğuma rahat vermiyor. Kendisine verdiğimiz parayı zorla elinden alan çocuklar, bir de içtikleri sigara paketini oğlumun saklaması için tehdit ediyorlarmış. Bugün de aynı sebeplerden dolayı dövmüşler" diye konuştu.
Olaya karıştıkları ileri sürülen 3 öğrenci, Adana Emniyet Müdürlüğü Çocukları Koruma Şube Müdürlüğü tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

KOCASI TARAFINDAN DÖVÜLDÜ

Adana’da yaşanan ikinci dayak olayı da yine merkez Seyhan İlçesi Reşatbey Mahallesi’nde meydana geldi. Ulviye Kara (49) adlı kadın, dini nikahlı kocası Kenan B. tarafından tekme tokat dövülerek hastanelik edildi. Başından aldığı darbelerle yaralanan Ulviye Kara, kaldırıldığı Adana Numune Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Kadının sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.
Kocasının kendisini 11 yıldır dövdüğünü ileri süren Kara, korkudan şikayetçi olamadığını iddia etti.

ÜVEY ÇOCUKLARI DÖVDÜ

Adana’daki bir diğer dayak olayı da yine merkez Seyhan İlçesi Denizli Mahallesi’nde meydana geldi. 15. Sokak’ta bulunan 3 numaralı evde ikamet eden Gülşah Doğan (42) ile üvey oğlu Akif Doğan (17), kimlikleri tespit edilemeyen diğer 2 üvey oğlu tarafından darp edildi. Yaralı anne ile oğlu da Adana Numune Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Yaralı anne ile oğlunun sağlık durumlarının ciddi olduğu bildirildi.

iha-adana
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2004 Çarşamba 15:55:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?