18
Mayıs
2024
Cumartesi
SEYHAN - ADANA

BASS'tan giysi ve kırtasiye yardımı

Türk-İş Konfederasyonu’na bağlı Banka ve Sigorta Çalışanları Sendikası (BASS) üyeleri, yoksul vatandaşlara dağıtılmak üzere Seyhan Belediyesi Hayır Çarşısı’na giysi ve kırtasiye yardımında bulundu.

Üyelerden toplanan bin 500 parça giysi, ayakkabı, kırtasiye ve bir miktar oyuncağı BASS Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Kalay teslim etti.

Hayır Çarşısı’na yapılan bağış sırasında hazır bulunan vatandaşlara aynı anda dağıtım yapıldı. BASS Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Kalay, toplanan giysi, kırtasiye ve oyuncakları, Bekir Fevzi Yıldırım’ın Akdeniz TV’de hazırlayıp sunduğu "Köprü" programı vasıtasıyla Hayır Çarşısı’na ulaştırdıklarını bildirdi.

Kalay, "Seyhan Belediyesi’nin sosyal faaliyetlerini görüp etkilendik. Biz de bu şekilde katkıda bulunduk. Bu tür faaliyetlerin diğer sivil toplum örgütlerine de örnek olması gerekir" diye konuştu.

Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk ise, Hayır Çarşısı’nın önemli bir boşluğu doldurduğunu söyledi. Hayır Çarşısı vasıtasıyla binlerce ihtiyaç sahibi insana ulaşıldığını kaydeden Öztürk, "Geçenlerde Suriye’den üst düzey bir heyet gelerek Hayır Çarşısı’nı inceledi, bilgiler aldı.

Böyle bir modeli ülkelerinde uygulayabileceklerini söyledi. Hayır Çarşısı modelinin uygulanması konusunda bizi davet ettiler" dedi.

Öztürk, Köprü programının yapımcısı Bekir Fevzi Yıldırım ile BASS Genel Başkanı Cevdet Kalay’a teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2005 Cumartesi 15:52:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?