19
Mayıs
2024
Pazar
SEYHAN - ADANA

Belediyeden 'kaz hırsızlığı' soruşturması

Adana'nın, merkez Seyhan Belediyesine ait Doğal Park'ta hırsızların çaldığı 4 kazı arama çalışmaları devam ederken, belediye tarafından, hırsızlık nedeniyle güvenlik soruşturması başlatıldığı bildirildi.

Gece geç saatlerde Toros Mahallesindeki Doğal Park'ta bulunan 30'a yakın kazdan, 4'ünü çalan hırsızları yakalama çalışmaları sürüyor.
Seyhan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Ayşe Aksay, parkın yaklaşık 10 yıldır hizmet verdiğini ancak, ilk kez böyle bir hırsızlık olayıyla karşılaştıklarını söyledi.

Parka görsel güzellik katmak amacıyla, önceki yıllarda kaz, güvercin ve ördek gibi hayvanlar koyduklarını belirten Aksay, “parkta 29 kaz vardı bunlardan 4'ü çalındı. Kazların hangi amaçla çalındığını bilmiyorum. Ancak park güvenliğiyle ilgili soruşturma başlattık” dedi.

Parklardan bank hırsızlığına sık sık rastlandığını, güvenlik görevlilerin yanı sıra vatandaşların da parkların korunması için titiz davranması gerektiğini belirten Aksay, kazların çalındığı kafeslerin ise onarıldığını kaydetti.



AA
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2006 Pazartesi 13:51:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?