16
Mayıs
2024
Perşembe
SEYHAN - ADANA

CHP'li adayların belde ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili adayları, merkez ilçe Seyhan'a bağlı Küçükdikili beldesini ziyaret ederek esnafla görüştü.


CHP Seyhan İlçe Başkanı Reşit Karakuş ile birlikte beldeye gelen CHP PM Üyesi Adana Milletvekili ve milletvekili adayı Tacidar Seyhan ve Uğur Aksöz ile milletvekili adayları Yıldıray Arıkan, Turan Özer ve Ahmet Sarı ilk olarak CHP Küçükdikili Belde Başkanlığı'nda düzenlenen toplantıya katıldı.


CHP Parti Meclisi Üyesi Adana Milletvekili ve milletvekili adayı Tacidar Seyhan, yaptığı konuşmada toplumsal sorunların üç ana başlıkta toplandığını belirterek, "En büyük sorun sağlıktır. Bizim iktidarımızda, TC kimlik numarasına sahip her yurttaş istediği sağlık kurumunda tedavisini yaptıracaktır. Eğitimdeki en büyük dert olan ÖSS'yi kaldırıp, gençlerimizi bu badireden kurtaracağız. Devlet artık bu iki temek sorunu çözmek zorundadır. Her yıl 1.5 milyon insana iş bularak işsizlik sorununu da çözeceğiz. Milletvekillerini her yurttaş gibi yargılanır hale getirmek için dokunulmazlıkları sınırlandıracağız, yolsuzluk batağından kurtaracağız" dedi.


Milletvekili adayı Turan Özer ise, "Bu dönem bitmeli. Halkımızın desteğiyle bu gidişe dur diyecek, Cumhuriyet'e sahip çıkacağız" şeklide konuştu.

 
Adaylardan Ahmet Sarı da, aydınlık gelecek için halkı, sadece oy vermeye değil, oy verdirtmeye çağırdığını ifade etti.


Küçükdikili Beldesi esnafını işyerlerinde ziyaret eden CHP milletvekili adayları, hem sorunları dinlediler, hem CHP'ye oy desteği istediler.
Öte yandan, CHP'li kadınlar, iş yerlerinde bulunan esnafa ve konutlara, partinin yayın organı olan Halk Gazetesi'ni dağıttı.

iha
Yayın Tarihi : 19 Haziran 2007 Salı 17:06:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?