25
Mayıs
2024
Cumartesi
SEYHAN - ADANA

CHP'ye 'hayırlı olsun' ziyareti

CHP SEYHAN İLÇE’YE 'HAYIRLI OLSUN' ZİYARETİ

Yeni binasında hizmete devam eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Seyhan İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Adana İl Başkanı Serdar Seyhan ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri “Hayırlı olsun” dediler.

Konuklarını kapıda karşılayan CHP Seyhan İlçe Başkanı Vedat Karasaç, dar mekanda çalışmanın verdiği sıkıntıları anlatarak, “Yeni binamızda kendimizi bulduk. Kadın Kolumuz, Gençlik Kolumuz ayrı ayrı odaya kavuştular, toplantılarını rahatça yapabiliyorlar" dedi.

Yeni binada genel toplantı için bir salona da sahip olduklarını anlatan Karasaç, yeni binanın düzenlenmesinde katkı sunan, emeği geçen partilileri de anarak teşekkürlerini dile getirdi.

Seyhan ilçenin kullanılabilir bir binaya kavuşmasının kendilerini de memnun ettiğini belirten CHP Adana İl Başkanı Serdar Seyhan, “Yönetiminiz seçildiğinden beri güzel çalışmalara imza attı. İnanıyorum ki, daha güzel çalışmaları gerçekleştirecek, partimizin iktidar yürüyüşüne önemli katkılar koyacaksınız. İyi günlerde kullanmanızı diliyorum. Hayırlı olsun” diye konuştu.

Bilindiği gibi CHP Seyhan İlçe Başkanlığı Kuruköprü Mahallesi’nden Reşatbey Mahallesi Turan Cemal Beriker Bulvarı Özmucur Apartmanı (Seyhan Oteli bitişiği) asma katına taşınmıştı.

CHP SEYHAN İLÇE’YE 'HAYIRLI OLSUN' ZİYARETİ
İHA
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2010 Salı 14:16:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?