19
Mayıs
2024
Pazar
SEYHAN - ADANA

Çılgın aşık ikinci kez direğe tırmandı

Olay, merkez Seyhan İlçesi İsmet Paşa Mahallesi Kıyıboyu Caddesi’nde bulunan baz istasyonunda meydana geldi. 4 gün önce sevdiği kızdan ayrıldığı için intihar girişiminde bulunan ve "dublör sevgili" kullanılarak ikna edilen 19 yaşındaki Gökhan Tok, 50 metre yükseklikteki baz istasyonuna yine çıkarak intihar girişiminde bulundu.

Yanına içki ve sigara da alan Tok, ayrıldıktan sonra Mardin’e giden kız arkadaşı Semra’nın yanına gelmesini istedi. "Semra gelmeden inmem" diyen gencin ikna edilmesi için kurtarma görevlileri ile yakınları uzun süre çaba gösterdi.


Şehit Özer Özkaya Karakol Amiri Başkomiser Cengiz Erişir, megafonla Gökhan Tok’u ikna etmeye çalıştı. Erişir, "Çocuklara kötü örnek oluyorsun. Senin için çok üzülen bir ailen var. Bak annen sinir krizi geçirdi yatıyor. Bu şekilde çözüm olmaz. İn aşağı, tekrar konuşalım. Direğe çıkarak kız istenmez. Orda oturmanın makul tarafı yok. Sen inmezsen bu kez sana ağabeylik değil polislik yapacağım" diye uyarıda bulundu.


Bu arada, oğlunun yine intihar etmek için baz istasyonuna çıktığını gören anne Kadriye Tok (39), olay yerinde baygınlık geçirdi. Gözyaşı döken 3 çocuk annesi Tok’a, ambulans görevlileri müdahale etti. Olay yerine gelen Gökhan Tok’un akrabaları da "Yazıklar olsun sana" diyerek tepki gösterdiler.


Gökhan Tok, yaklaşık 2 saat aradan sonra gazetecilerin olay yerinden gitmesinin ardından kendiliğinden aşağı indi. Tok, ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

ADANA (İHA) -
Yayın Tarihi : 5 Eylül 2004 Pazar 09:50:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
erişir in akrabası IP: 88.226.184.xxx Tarih : 15.07.2008 21:49:09

gerçektende küçüklere kötü örnek oluyo eğer bunu başka birisi de yapsa vicdan azabından kendinin ne kadar .... bişi olduğunu anlamalı bence tbiii