24
Mayıs
2024
Cuma
SEYHAN - ADANA

Çocuk Kulübü açıldı

Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk, çocuklara yönelik eğitimde şefkat unsurunun çok önemli olduğunu söyledi.

Tünay Yardımcıoğlu ve Naci Yardımcıoğlu’nun kurucusu olduğu Pek Sevimli Kahramanlar Anaokulu ve Çocuk Kulübü’nün açılışı Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk ile iş adamı Hakan Bülent Yardımcı tarafından birlikte gerçekleştirildi. 6 yıl önce kurulan ve kapasitesi genişletilerek Yenibaraj Mahallesi’nde faaliyete devam eden okulun açılışına çok sayıda davetli katıldı.

Törende çocukların Kafkas Halk Dansları gösterisi büyük ilgi gördü. Açılış kurdelesini Hakan Bülent Yardımcı ile birlikte kesen Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk, "Bir millet ancak eğitimle kalkınabilir. Eğitimin küçük yaşlardan başlaması önemlidir. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza verilen eğitimin şefkat duyguları ile sunulması başarı oranını doğrudan etkilemesi de kaçınılmazdır. Ana sevgisinin yeri asla doldurulamaz ama burada eğitimin sevgi ve şefkatle birlikte verileceğinden kuşkumuz yoktur. Okul yönetimini kutluyorum" dedi.

Okulun sahiplerinden Tünay Yardımcıoğlu da, "Eğitimin merkezi ve temeli çocuktur. Yeni yerimizde yeniden yola çıkarken, çocuklara en iyi eğitimi nasıl verebileceğimizi araştırdık. Amacımız, çocuklarımızı yarınlara en iyi eğitim şartlarını güven içinde sunmaktır" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Mayıs 2005 Pazar 14:15:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?