23
Mayıs
2024
Perşembe
SEYHAN - ADANA

Çocuklar 'Gülen Adam' ile eğlendi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Seyhan Belediyesi tarafından düzenlenen "Çocuk Oyunları Şenliği", üçüncü gününde Gösteri Sanatları Merkezi’nin sahnelediği "Zamana Yolculuk" isimli oyunla devam etti.

Seyhan Belediyesi Barış Manço Bulvarı üzerindeki Açık Hava Tiyatrosu’nda ücretsiz olarak gerçekleştirilen şenlikte gecenin kahramanı geçmiş zamandan günümüze konuk gelen "Gülen Adam" oldu.

Seyhan Belediyesi Açık Hava Tiyatro Salonu'nu dolduran yüzlerce minik izleyici, oyundaki "Gülen Adam"ın çevre ve insan sevgisiyle ilgili mesajlarını coşkulu alkışlarla destekledi.

Gösteri Sanatları Merkezi tarafından sahnelenen, oyunda izleyicilere, zamanda geçmişe ya da geleceğe gidebilmenin öneminden ziyade, insanın içinde bulunduğu dönemin kıymetini bilerek yaşaması gerektiği mesajı verildi.

Çocuklara çevreyi kirletmenin hayatlarına ne gibi zararlar getireceği konusunun da işlendiği oyunda, doğanın dış etkenlerle tahrip edilmesinin hem dünya hem de insanlığın geleceği açısından zararlarına değinildi.

Çocuk Oyunları Şenliği’nin üçüncü gününde sahne alan Gösteri Sanatları Merkezi Sanat Yönetmeni Muhittin Ova’ya şenliğe katkılarından dolayı Seyhan Belediye Başkanvekili Ali Yüzükçü tarafından plaket verildi.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2005 Perşembe 17:39:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?