26
Mayıs
2024
Pazar
SEYHAN - ADANA

Gaspçıya direndi, bıçaklandı

EVİNE GİREN GASPÇIYA DİRENİNCE BIÇAKLANDI

Adana'da evine girdiği kadını bıçaklayarak 2 cep telefonu ve 60 lira parasını gasp ederek kaçan şahıs, polis tarafından yakalandı.

Olay, merkez Seyhan ilçesi Toros Mahallesi Hasyıldız Apartmanı'nda meydana geldi. İddiaya göre, Deniz Aykut'un (33) oturduğu dairenin kapı zilini çalan Seyit Ç. (26), kendisini pazarlamacı olarak tanıttı.

Kapıyı açan kadını itekleyerek içeri giren Seyit Ç., kadından para istedi. Deniz Aykut bağırmaya başlayınca bıçak çeken şahıs, ev sahibi yine de parayı vermeyince aralarında arbede çıktı. Arbede sonucunda kadın sol eli ve bacağından bıçaklandı. Seyit Ç., kadını bıçakladıktan sonra iki cep telefonu ve 60 lira parayı gasp ederek kaçtı.

Yaralanan kadının çığlıklarını duyan komşuları olayı polise bildirdi. Polis ekipleri Toros Mahallesi'nde geniş çaplı araştırma başlatırken, olay yerine ambulans çağrıldı. Zanlı, Toros Mahallesi'nde elinde kanlı bıçakla birlikte otoyol köprüsü üzerinde yakalandı. Üzerinden 2 cep telefonu ve 60 lira çıkan Seyit Ç., Deniz Aykut ile alacak-verecek davası olduğunu, bu nedenle bıçakladığını ileri sürdü.

Ambulansla Çukurova Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Deniz Aykut ise, zanlının kendisini gasp ettiğini söyledi. Aykut, verdiği ifadede de şahsın evine gelerek içeri girip para istediğini, vermeyince de arbede çıktığını ve kendisini bıçakladığını belirtti.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

EVİNE GİREN GASPÇIYA DİRENİNCE BIÇAKLANDI
İHA
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2010 Çarşamba 18:06:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?