18
Mayıs
2024
Cumartesi
SEYHAN - ADANA

Gören’e ziyaretçi akını

Meclis toplantısına katılmak için geldiği belediye binasında bir grubun saldırısına uğrayan Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ali Gören, hastanede ziyaretçi akınına uğradı.

Konuyla ilgili görüşlerini bildiren Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk, "Belediye Meclis üyemiz Sayın Ali Gören’e yapılan çirkin saldırıyı kınıyorum" dedi. Tedavisi devam eden Gören’e geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Öztürk, "Bundan böyle müessif bir hadiseyle kimsenin karşılaşmaması en büyük dileğimdir" diye konuştu.

Şehir dışında olan Başkan Prof. Dr. Öztürk yazılı açıklamasında, "Her ne gerekçeyle olursa olsun meclis üyemize karşı gerçekleştirilen böylesi bir saldırı, bizi derinden üzmüştür. Saldırı Sayın Gören’in şahsında tüm belediyemize ve meclis üyelerimize yapılmıştır. Bu nedenle aynı zamanda Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekilliği görevini de yürüten Ali Gören'in şahsında meclisimize karşı bir daha böylesi istenmeyen olaylar yaşanmaması en büyük dileğimizdir" dedi.

Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk’ün şehir dışında olması nedeniyle kendisine vekalet eden Ali Yüzükçü, Adana Numune Hastanesi’nde tedavisi devam eden Gören’i ziyaret etti. Beraberinde Numune Hastanesi Başhekimi Atilla Akova bulunan Yüzükçü, "Böylesi istenmeyen bir olayın belediyemiz binası içerisinde gerçekleşmesi bizi ayrıca üzmüştür" diye konuştu.

6 Haziran 2005 günü toplantıya başkanlık yapmak üzere Büyükşehir Belediyesine gelen Ali Gören, bir grup saldırgan tarafından tartaklanarak hastanelik edilmişti. Gören’in müşahade altına alındığı Adana Numune Hastanesi, gün boyunca ziyaretçi akınına uğradı.

Azmi Ertan - Kenthaber / Seyhan
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2005 Çarşamba 08:34:01
Güncelleme :27 Haziran 2005 Pazartesi 11:51:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?