22
Mayıs
2024
Çarşamba
SEYHAN - ADANA

Hasıma sokak infazı

Adana merkez Seyhan İlçesi’ne bağlı Küçük Dikili Beldesi’nde, bir kişi silahla vurularak öldürüldü. Kendisini yaralayan şahsı, İyileştikten sonra takibe alan Mehmet Biçer, hasmını kıstırarak 2 kurşunla vurdu.

"Piç Ayhan" isimli bir çeteye mensup olduğu belirtilen Mehmet Biçer, yaklaşık 3 ay önce aralarındaki bir anlaşmazlık sonucu Rıfat Bebek (23) tarafından yaralandı. İyileştikten sonra hasmının peşine düşen Mehmet Biçer, saat 22.00 sıralarında teyzesi ve kız kardeşiyle birlikte bir akraba ziyaretinden dönen Rıfat Bebek’i Şehitlik Caddesi 90 No’lu işyerinin önünde kıstırdı. Üzerinde taşıdığı tabancayla, önce bir el havaya ateş eden Mehmet Biçer, daha sonra hasmının bir el sol göğsüne, bir el de gırtlağına ateş ederek olay yerinden kaçtı.
Küçük Dikili Belediye Ambulansı olay yerine gelmesine rağmen Rıfat Bebek yakınlarının kucağında can verdi. Görgü şahitleri, olay sonrasında Rıfat Bebek’in yakınlarının, "Sana kaç kere bunlara bulaşma demedik mi? Bizi dinlemedin" diyerek feryat ettiğini söylediler. Polis, olay yerinde 2 adet 9 mm çapında, 1 adet de kurusıkı mermi kovanı buldu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Ocak 2005 Salı 14:21:14
Güncelleme :11 Ocak 2005 Salı 14:26:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?