26
Mayıs
2024
Pazar
SEYHAN - ADANA

Hayat kadınları caddeyi paylaşamadı

HAYAT KADINLARININ YER KAVGASI KARAKOLDA BİTTİ

Adana'da, bir hayat kadınının yer kavgası nedeniyle başka bir hayat kadınını tehdit ettiği, tehdit edilen hayat kadınının erkek arkadaşının ise hayat kadınını kaçırarak tecavüz edip darp ettiği ileri sürüldü.

Olay, merkez Seyhan ilçesinde bulunan Mimar Sinan Amfitiyatrosu civarında meydana geldi. İddiaya göre, hayat kadını Dursun H. (24) ile Emine G. (26) arasında fuhuş pazarlığı yeri tartışması çıktı. Dursun H. telefonla Emine G.'yi arayarak Fuzuli Caddesi üzerinde fuhuş yapmak için beklememesi gerektiğini söyleyerek tehdit etti. Bunun üzerine Emine G. olayı uzun süredir birlikte yaşadığı sevgilisi Cesur A.'ya (37) anlattı. Bunun üzerine Cesur A. iki erkek arkadaşı ve Emine G. çevre yolundan bir barda

eğlendikten sonra evine gitmek üzere dışarı çıkan Dursun H.'yi araçlarına zorla bindirerek eski barajda ormanlık alana getirerek burada arkadaşlarıyla birlikte tecavüz edip darp ettikten sonra bıraktı.

Dursun H. bırakıldıktan sonra polisi arayarak yardım istedi. Olay yerine giden polis, Dursun H.'yi hastaneye kaldırdı. Dursun H. polise verdiği ifadesinde Cesur A.'nın iki arkadaşı ve Emine G. ile birlikte kendisini kaçırdığını ve bir ormanlık alana getirerek arkadaşlarıyla birlikte tecavüz ettiğini ileri sürerek, "Cesur bana 'bundan sonra benim için çalışacaksın' dedi. Ben de senin için çalışmam demem üzerine beni tokatladı. Daha sonra aracın torpido gözünden silah çıkararak, 'Bundan sonra benim malımsın. Benim için çalışıp para kazanacaksın. Yoksa seni öldürürüm' diye tehdit etti. Sonrada beni bırakıp kaçtılar" dedi.

Cesur A. ile sevgilisi Emine G. ise verdikleri ifadelerinde, Dursun H.'nin Emine ile fuhuş pazarlığı yapılacak yer yüzünden tartışma yaşadığını ve Dursun H.'nin Emine'yi telefonla arayarak sürekli tehdit ettiğini iddia etti.

Emine G. ile Dursun H.'nin fuhuştan sabıkası olduğu öğrenildi.

Cesur A. ile Emine G. emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

HAYAT KADINLARININ YER KAVGASI KARAKOLDA BİTTİ
HAYAT KADINLARININ YER KAVGASI KARAKOLDA BİTTİ
HAYAT KADINLARININ YER KAVGASI KARAKOLDA BİTTİ
İHA
Yayın Tarihi : 12 Eylül 2010 Pazar 12:20:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?