17
Mayıs
2024
Cuma
SEYHAN - ADANA

Hayırseverlerin akınına uğradı

Seyhan İlçe Belediyesi tarafından Ramazan ayının ilk gününde Carrefoursa’da açılan Bağış Noktası, hayırseverlerin akınına uğradı. İhtiyaç sahiplerine hayırseverlerin bağışlarını ulaştırmada nokta görevi yapan standa, ilk hafta yüzlerce hayırsever gıda paketi ulaştırırken, Hayır Çarşısı’nda dağıtılmak üzere binlerce giysi teslim edildi. Ramazan ayı boyunca açık kalacak stand gıda paketi ve ihtiyaç fazlası giyim eşyalarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak isteyen vatandaşlara aracılık yapmaya devam edecek.

Özel Bilimkent Okulları da Seyhan Belediyesi’nin Carreforsa’daki Bağış Noktası’na büyük ilgi gösterdi. 600 öğrencinin kendi aralarında topladığı yardım malzemeleri, Okul Aile Birliği ve okul idarecilerinden oluşan bir ekip tarafından belediye görevlilerine teslim edildi.

Özel Bilimkent Okulları Okul Aile Birliği Başkanı Sibel Özgünay ve Müdür Yardımcısı Aynur Konuralp, öğrencileri arasındaki yardımlaşma duygusunun bu şekilde yansımasından memnun olduklarını belirttiler. Öğrencilerin topladıkları yardım malzemelerini Seyhan Belediyesi Bağış Noktası’na teslim eden ekipte bulunan öğretmenlerden Nurhayat Temuçin ve Nevarde Başaran da öğrencilerin kendi aralarında düzenledikleri kampanyayla toplanan giysi ve oyuncak ağırlıklı eşyaların ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasında aracılık yapmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade ettiler.

seyhan
Yayın Tarihi : 3 Kasım 2004 Çarşamba 10:25:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?