26
Mayıs
2024
Pazar
SEYHAN - ADANA

Hırsızlıkta son nokta!

Adana'da 5 kişi cadde üzerinde bulunan bir kuyumcunun vitrinine havai fişek ve molotof kokteyli atıp kuyumcuyu dışarı çıkardıktan sonra, onun telaşından faydalanarak soygun yapmak istedi

Adana’da, bir kuyumcuya molotof kokteyli ve havai fişek atarak soygun yapmaya çalışan 5 kişiden 3’ü yakalandı. Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Şakirpaşa Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, 5 kişi cadde üzerinde bulunan bir kuyumcunun vitrinine havai fişek ve molotof kokteyli atıp kuyumcuyu dışarı çıkardıktan sonra, onun telaşından faydalanarak soygun yapmak istedi.

VİTRİNİ PATLATAMADILAR

Ancak atılan molotof kokteyli vitrine fazla zarar vermeyince, kar maskeli 5 soyguncu amacına ulaşamadı. Kuyumcu ise 155’i arayarak, dükkanının havai fişek ve molotof kokteyli atılarak soyulmak istendiğini söyledi. Bunun üzerine harekete geçen Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Gasp Büro Amirliği ekipleri, çevrede araştırma yaptı. Yapılan araştırmada vatandaşın polise yardımcı olması sonucu, 3 kişinin eşkali belirlendi.

PKK LEHİNE GÖSTERİ YAPMIŞ

Polis daha sonra, eşkali belirlenen şahısların F.Ç. (18), N.K. ve M.C. olduğunu belirleyerek, evlerine yapılan baskında şahısları yakalayarak emniyete getirdi. Yakalanan zanlılardan ikisinin yaşı küçük olduğu için, çocuk şube müdürlüğüne teslim edildi. Bölücü terör örgütü PKK lehine korsan gösterilere katılmaktan kaydı bulunan F.Ç. ise, emniyetteki sorgusunda suçlamayı kabul etmedi. Sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen zanlı, kendisini görüntüleyen basın mensuplarına da tepki gösterdi.

iha
Yayın Tarihi : 17 Nisan 2013 Çarşamba 12:55:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?