18
Mayıs
2024
Cumartesi
SEYHAN - ADANA

İftar eziyeti

Seyhan Belediyesinin ramazan çadırında yaşanan görüntüler Adana’lılar tarafından tepkiyle karşılandı. İftarlarını açmak üzere uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlar, AKP’li siyasetçi ve meclis üyelerine yapılan özel muamele karşısında çılgına döndüler, Çadıra ayrı bir girişten alınan Adana milletvekili Abdullah Torun, Büyükşehir Belediye Meclisi Başkan Vekili Ali Gören ve kalabalık partili gruba özel muamele yapılmasına sert tepki gösteren vatandaşlar Seyhan Belediye Başkanı Öztürk’ü protesto ettiler.
 
Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk tarafından hizmete açılan iftar çadırında tam anlamıyla curcuna yaşandı. İftar saati yaklaştıkça vatandaşların oluşturduğu kuyruklar giderek uzamaya başladı. Yemeklerini alarak masalarda yer bulabilen şanslı vatandaşlar iftarlarını açarken, zifiri karanlık çöktüğü halde kuyrukların sona ermemesi hoş olmayan görüntülerin oluşmasına yol açtı. AKP’li üst düzey belediye görevlileri ile meclis üyelerinin hınca hınç doldurduğu çadırda adım atacak yer bulamayan vatandaşlar, ayrı bir kapıdan içeri alınan Adana milletvekili Abdullah Torun ve bir grup AKP’liye yapılan ayrıcalık karşısında tepkilerini gizleyemediler.
 
İftar saatinin geçmesi ile birlikte AKP’lilerden boşalan masalara yerleşmek için acele eden vatandaşlara bu kez de yemeklerin bittiği söylendi. Bunun üzerine çılgına dönen bazı vatandaşlar, oruçlarını açmadan çadırdan ayrıldılar.
AZMİ ERTAN
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2004 Cumartesi 05:25:48
Güncelleme :23 Ekim 2004 Cumartesi 16:13:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?