26
Mayıs
2024
Pazar
SEYHAN - ADANA

İş merkezini su bastı

KOCAVEZİR İŞ MERKEZİNİ SU BASTI

Adana'nın merkez ilçe Seyhan'da bulunan Kocavezir İş Merkezi, son günlerdeki şiddetli yağışların da etkisiyle artan taban sularının baskınına uğradı.

Çok katlı iş merkezinin özellikle alt katında hizmet veren onlarca mobilyacı esnafı, yeraltından çıkan su yüzünden mallarının büyük zarar gördüğünü belirterek Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Adana ESOB) Başkanı Kazım Barışık ile Başkan Vekili ve Marangoz-Mobilyacılar Esnaf Odası Başkanı Aydın Hür’den yardım istedi.

Birlik Başkanı Kazım Barışık ve Başkan Vekili Aydın Hür, esnaf odası başkanlarıyla birlikte, Kocavezir İş Merkezi’ne giderek, yağmur ve taban suyu yüzünden ürünleri zarar gören esnafın durumunu yerinde gördü.

Barışık, iş merkezinin tabanındaki manzaranın hiçbir Avrupa ülkesinde ne de AB yolundaki Türkiye’de kabul edilemez olduğuna belirterek, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Aytaç Durak’tan beklentim ve istirhamım, bu sorunun bir an evvel çözülmesidir" dedi.

Kocavezir İş Merkezi esnafı da, yaklaşık 8 yıldır benzer sorunu yaşadıklarını ve bodrum katında teşhir amaçlı kullandıkları mağazalardaki mobilyaların, taban ve yağmur suyu kaçakları yüzünden büyük zarar gördüğünü söyledi.

KOCAVEZİR İŞ MERKEZİNİ SU BASTI
KOCAVEZİR İŞ MERKEZİNİ SU BASTI
İHA
Yayın Tarihi : 23 Aralık 2009 Çarşamba 13:49:04
Güncelleme :23 Aralık 2009 Çarşamba 20:45:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?